Μάκης Χάβος: Οι παίκτες μου είναι ήρωες!…

share on:

Στην λειτουργία της αμυντικής γραμμής στάθηκε ο Πέδρο Μαρτίνς στην συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον ΠΑΣ Λαμία, τονίζοντας πως δεν είναι αντιπροσωπευτικό το συγκεκριμένο ματς για την άμυνα του Ολυμπιακού. 
Το σχόλιό του για το ματς: «Δεν είναι αντιπροσωπευτικό το παιχνίδι για την άμυνα μας. Στο πρώτο γκολ φέρει ευθύνη ο Λευτέρης, συν το γεγονός ότι γλίστρησε, λόγω της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου. Το δεύτερο γκολ είναι αυτογκόλ και δεν μπορεί ν αποτελέσει το παιχνίδι χαρακτηριστικό παράδειγμα για την άμυνα μας. Στο πρώτο ημίχρονο μπορούσαμε να πετύχουμε άλλα δύο γκολ, στις ευκαιρίες του Ντίας και του Χασάν, όμως σε αυτές τις συνθήκες κι αυτόν τον αγωνιστικό χώρο δεν ήταν εύκολο να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι και να έχουμε την κατοχή μπάλας που θέλαμε. Σε γενικές γραμμές κάναμε ένα παιχνίδι ολοκληρωμένο, σοβαρό, απέναντι σε έναν αντίπαλο, που ξέραμε ότι θα μας δημιουργήσει δυσκολίες. Το είδαμε και στο πρωτάθλημα. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν περισσότερο μαχητικοί. Είχαμε καλύτερη πρόσβαση στην πρώτη μπαλιά. Σε τέτοιες συνθήκες δεν μπορούμε να κρίνουμε την αμυντική μας λειτουργία. Είμαστε ευχαριστημένοι γιατί έχουμε το δεύτερο παιχνίδι στην έδρα μας για να πάρουμε την πρόκριση».
Το ματς της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ: «Θα προτιμούσα να μιλήσουμε για το σημερινό παιχνίδι. Η Λαμία έκανε ένα καταπληκτικό παιχνίδι, βάσει των συνθηκών ήταν συνολικά ένα καλό παιχνίδι. Σ’ αυτόν τον αγωνιστικό χώρο δεν μπορέσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Η Λαμία ήταν πολύ μαχητική και της δίνω συγχαρητήρια για τον τρόπο που μας αντιμετώπισε. Αυτό που μπορώ να πω για το ματς με τον ΠΑΟΚ είναι ότι είμαστε έτοιμοι. Έχουμε το χρόνο να μιλήσουμε και να προετοιμαστούμε, αλλά είμαστε ήδη έτοιμοι». 
Τον Σολδάνο: «Είναι ένας παίκτης που πραγματικά έχει πάρα πολλά να δώσει. Παρ’ ό,τι δεν είναι πολύ χηλός, είναι πολύ ευκίνητος και μαχητικός και συμμετέχει πάρα πολύ στις φάσεις που δημιουργεί η ομάδα. Περιμένουμε πάρα πολλά από τον Σολδάνο. Είδαμε καλά δείγματα, αλλά το παιχνίδι δεν προσφέρεται για πολλά σ’ αυτόν τον αγωνιστικό χώρο. Πρέπει να λάβουμε υπόψη μας ότι είναι το πρώτο του παιχνίδι μετά από δύο μήνες. Έχει τις δυνατότητες που ζητούσαμε και περιμένουμε να προσφέρει πολλά».

ΗΡΩΕΣ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΟΥ

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του εμφανίστηκε ο… πρωτομάστορας της ομάδας Μάκης Χάβος στην συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα της Λαμίας με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μακεδόνας τεχνικός:
«Έγινε ένα ωραίο παιχνίδι και από τις δύο ομάδες και νομίζω πως τέτοια παιχνίδια φέρνουν τον κόσμο στο γήπεδο. Παρά το ότι οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν καλές και όσο περνούσε η ώρα βάρυνε και το γήπεδο και πολλές φορές κολλούσε και η μπάλα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός.
Είναι πάρα πολύ σημαντικό ότι καταφέραμε να πετύχουμε τρία γκολ απέναντι στην τρίτη καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος. Νομίζω πως στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν πρέπει να έχει δεχθεί τρία γκολ. Ξέραμε ότι το έργο μας θα ήταν δύσκολο. Ήταν σημαντικό όμως ότι έπρεπε να αντιδράσουμε μετά την ήττα από τον Παναιτωλικό.
Αυτά τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια γιατί δεν πρέπει να ξεχνάει κανείς ότι παίζοντας πάλι παιχνίδι το Σάββατο και αν γυρίσουμε το χρόνο πίσω, από τις 9 Ιανουαρίου μέχρι τις 9 Φεβρουαρίου παίζουμε το 9ο ματς. Δεν πρέπει να έχει ξανασυμβεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Και αυτό πρέπει να το τονίσουμε. Καλό είναι να έχουμε απαιτήσεις όλοι μας και από τους παίκτες και από την ομάδα.
Είναι πολύ καλό ότι η Λαμία παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και αρέσει στον κόσμο, αλλά δεν πρέπει να παραβλέπουμε ποτέ τα εννιά παιχνίδια σε έναν μήνα. Και όταν δεν έχεις παίκτες που στις προηγούμενες ομάδες δεν είχαν τέτοιες παραστάσεις το έργο του προπονητή γίνεται ακόμα πιο δύσκολο.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της Λαμίας που παρά την βροχή ήρθε στο γήπεδο, αλλά έχω την εντύπωση ότι έφυγαν χαρούμενοι παρά το ότι δεν κερδίσαμε γιατί τα παιδιά τους αντάμειψαν με την προσπάθεια που έκαναν. Παίζουμε Σάββατο και η προσοχή μας στρέφεται στον επόμενο αγώνα».

Αφήστε μια απάντηση