Μένει μέχρι νεωτέρας ο στίβος στο ΔΑΚΛ… (video)

share on:

Τα σωματεία του στίβου παραμένουν στο ΔΑΚΛ μέχρι νεωτέρας… Αυτό αποφασίστηκε σήμερα το μεσημέρι στο γραφείο του Δημάρχου Λαμιέων Νίκου Σταυρογιάννη, κατά τη διάρκεια της σύσκεψης που έγινε με τον Γενικό Γραμματέα του ΣΕΓΑΣ Βασίλη Σεβαστή, τον πρόεδρο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατ. Στερεάς κι Εύβοιας Θανάση Βλάχο, τους εκπροσώπους των σωματείων Σπύρο Τσούκα, Γιώργο Σπηλιόπουλο, Κώστα και Σάββα Κουμπούρα, Γιώργο Ζαγκανά και τον εντεταλμένο σύμβουλο για θέματα Αθλητισμού και Αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου, Θανάση Κλειτσάκη.

Κατά τη συνάντηση, η οποία έγινε, μετά και τα σχόλια που ακούστηκαν από τη Δημοτική Αρχή, για την πρόσφατη επίσκεψη του κ. Σεβαστή, μαζί με εκπροσώπους των σωματείων στο στάδιο της Καμαρίτσας, για να δουν το καινούργιο ταρτάν που τοποθετήθηκε, χωρίς να υπάρχει ενημέρωση του Δήμου, ο Νίκος Σταυρογιάννης ενημέρωσε τον κ. Σεβαστή για τις προσπάθειες που καταβάλλει ο Δήμος Λαμιέων ώστε να ολοκληρωθεί έγκαιρα η ανακατασκευή των υποδομών του Δ.Α.Κ. Λαμίας, σύμφωνα με τους κανόνες της Α’  Εθνικής, για να είναι δυνατή η αδειοδότησή του.

Επίσης διευκρινίστηκε ότι μέχρι να ολοκληρωθούν τα έργα στην Καμαρίτσα, όσον αφορά τη δημιουργία αποδυτηρίων κλπ, ο στίβος θα εξακολουθεί να λειτουργεί στο ΔΑΚΛ, με πρόγραμμα χρήσης τόσο για τα σωματεία όσο και για το κοινό, ενώ από την πλευρά των σωματείων αφέθηκε να εννοηθεί ότι ακόμη κι αν ολοκληρωθούν τα έργα στην Καμαρίτσα ο στίβος δεν πρόκειται να εγκαταλήψει το ΔΑΚΛ, απλά θα μεταφερθεί σε κάποιους διπλανούς χώρους ώστε να διευκολυνθεί η ποδοσφαιρική ομάδα που χρειάζεται επιπλέον χώρους ώστε να πάει το ΟΚ από την διοργανώτρια να αγωνίζεται εκεί κι όχι να μετακινείται στο Περιστέρι.

Ο Δήμαρχος Λαμιέων υπογράμμισε ότι στο στάδιο της Καμαρίτσας ο Ολυμπιακών προδιαγραφών στίβος θα παραδοθεί προς χρήση σε όλους τους δημότες και τους Συλλόγους με στόχο την καλύτερη αξιοποίηση όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Ο χώρος του ΔΑΚ, που μέχρι τώρα κάλυπτε τις ανάγκες των αθλητών του στίβου, θα χρησιμοποιείται προσωρινά από τους συλλόγους και όλους τους δημότες με βάση συγκεκριμένο πρόγραμμα και ωράριο.

Ο κ. Σταυρογιάννης επισήμανε, για μια ακόμα φορά, ότι «οι υποδομές στον αθλητισμό, αλλά και η πλήρης κάλυψη των αναγκών των αθλητών μας είναι προτεραιότητά μας. Εργαζόμαστε ώστε όλοι οι δημότες μας να απολαμβάνουν λειτουργικές και σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις που να καλύπτουν όλο το φάσμα του αθλητισμού».

Αφήστε μια απάντηση