Μαθητικός Διαγωνισμός στη Στερεά για την Επιχειρηματικότητα και την Καινοτομία

share on:

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στο ΕΒΕ Φθιώτιδας, Περιφέρεια, Επιμελητήρια, Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων, Σύνδεσμος Βιομηχανιών & Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας έδωσαν το σύνθημα για την έναρξη του φετινού διαγωνισμού.

Κοινή προσπάθεια όλων, η διασύνδεση της εκπαίδευσης με το επιχειρείν.

Δίνεται η δυνατότητα στους νέους να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση και να επιβραβευτούν  για αυτό.

Καλούνται όλοι οι μαθητές των Λυκείων και της Γ’ Γυμνασίου της Στερεάς να πάρουν μέρος με πρωτότυπες και ιδιαίτερες ιδέες, να παρουσιάσουν το επιχειρηματικό τους πλάνο, στοχεύοντας στην ανάδειξη των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της Στερεάς Ελλάδας.

***  Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των εργασιών η 15η Φλεβάρη του 2019.

***  Πληροφορίες συμμετοχής στην ιστοσελίδα: www.chambers4youth.gr.

Στην εκδήλωση, συμμετείχε μεταξύ άλλων και ο Αντιπεριφερειάρχης Φάνης Σπανός, ο οποίος δήλωσε:

«Καλωσορίζουμε για ακόμα μια χρονιά τη διεξαγωγή του Μαθητικού Διαγωνισμού, στην οποία συμμετέχουμε με μεγάλη χαρά. Και το κάνουμε απολύτως συνειδητά, καθώς πλέον πρόκειται για έναν θεσμό που συνάδει με σημαντικούς στόχους της Περιφέρειάς μας. Προάγει τη συνθετική και αναλυτική σκέψη των μαθητών έξω από τα συνήθη σχολικά στεγανά, συμβάλλει στη διασύνδεσή με την αγορά εργασίας και βεβαίως προάγει την ίδια την οικονομία. Εκ μέρους του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη και όλης της Περιφερειακής μας Αρχής, ευχόμαστε σε όλους τους μαθητές καλή επιτυχία». 

Αφήστε μια απάντηση