«Μετέχουμε στη Δημοτική Αρχή, αλλά διατηρούμε την αυτοτέλειά μας»

share on:

Από την δημοτική παράταξη «Λαμία στο Κέντρο» και με αφορμή την ανάληψη της Αντιδημαρχίας από τον Παναγιώτη Στασινό, έπειτα από σχετική απόφαση του Δημάρχου Θ. Καραίσκου, εκδόθηκε σήμερα ανακοίνωση, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρονται τα ακόλουθα:

«Μετά από σχετικές συζητήσεις με την νέα Δημοτική Αρχή και μετά από αποφάσεις των συλλογικών μας οργάνων δηλώνουμε πως παρά τις διαφορετικές ιδεολογικές μας καταβολές με την παράταξη του Δημάρχου Ευθυμίου Καραΐσκου αποφασίσαμε, με καθαρό αυτοδιοικητικό σκεπτικό, να συμβάλουμε θετικά από την πλευρά μας με την συμμετοχή στην διοίκηση του Δήμου, βάζοντας τα θεμέλια σε ένα νέο αυτοδιοικητικό πολιτισμό στη πορεία του τόπου μας.

Όλες οι συζητήσεις πραγματοποιήθηκαν σε κλίμα αμοιβαίας ειλικρίνειας και αλληλοσεβασμού καθώς και με μοναδικό γνώμονα την πρόοδο του τόπου και τις προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει απέναντι στα μεγάλα ζητήματα ο Δήμος Λαμιέων.

Ως συνδυασμός και ως δημοτική ομάδα διατηρούμε ξεκάθαρα την αυτοτέλειά μας, τον διακριτό ρόλο μας καθώς και το δικαίωμα ελεύθερης έκφρασης με προτάσεις και θέσεις,  συμβάλλοντας δημιουργικά στη λήψη ορθών-προοδευτικών αποφάσεων, προς όφελος του τόπου μας.

Παράλληλα υποσχόμαστε πως θα εργαστούμε μέσα και έξω από την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, μέσα και έξω από θεσμικά όργανα, ώστε να υπηρετήσουμε τις αρχές μας με πνεύμα σύνθεσης και δημιουργίας».

 

 

Αφήστε μια απάντηση