Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο φεστιβάλ ποδοσφαίρου του Αστέρα Λαμίας (video)

share on:

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στη Λαμία και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του Αστέρα Λαμίας, το 1ο φεστιβάλ ποδοσφαίρου για μικρές ηλικίες, που διοργάνωσε η νέα διοίκηση του Συλλόγου, με τη συνεργασία του AEK FC DEVELOPMENT NETWORK, που έχει στη Φθιώτιδα την αποκλειστική συνεργασία με τον Αστέρα Λαμίας.

Στην εκδήλωση μετείχαν ηλικιακά τμήματα με παιδιά που έχουν γεννηθεί από το  2002 μέχρι το 2012 και προέρχονταν από τον Αστέρα Λαμίας, τη Νίκη Αγ. Παρασκευής, το Μώλο και την Αναγέννηση Δυτ. Φθιώτιδας.

Στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Αστέρα παραβρέθηκαν από πλευράς ΑΕΚ ο διευθυντής του δικτύου Μπάμπης Ζελενίτσας και ο Συντονιστής Εκπαίδευσης κι οργάνωσης Χρήστος Σίσκος, οι υπεύθυνοι του Αστέρα Χρήστος Βέλλιος, Μπάμπης Πολίτης, Νίκος Καραδήμας, Στέφανος Παπανικολάου και οι προπονητές των φιλοξενούμενων Ακαδημιών Ανδρέας Επίσκοπος, Κώστας Ρουμελιώτης και Ηλίας Παναγιώτου.

Για την όλη εκδήλωση, πρώτη μιας σειράς πρωτοβουλιών της νέας διοίκησης του Αστέρα, ο προπονητής Χρήστος Βέλλιος, δήλωσε στην efthia.gr:

Φιλικά ματς το Σάββατο με Ένωση Δυτ. Φθιώτιδας

 

Το ερχόμενο Σάββατο από τις 09.30 το πρωί, στις εγκαταστάσεις του Αστέρα Λαμίας, δίπλα στο ΤΕΙ Λαμίας, θα πραγματοποιηθούν φιλικά παιχνίδια των μικρών κατηγοριών (μπαμπίνι, τζούνιορ, Προπαίδων και Παίδων), μεταξύ του Αστέρα και της Ένωσης Δυτ. Φθιώτιδας.

 

 

***  Στο μεταξύ οι εγγραφές για όλα τα Αναπτυξιακά τμήματα του Αστέρα Λαμίας συνεχίζονται, στις εγκαταστάσεις της ομάδας, δίπλα στο ΤΕΙ (πληροφορίες στο τηλέφωνο  2231026140).

 

Αφήστε μια απάντηση