Με πέναλτι ο ΠΑΣ Λαμία λύγισε την Αταλάντη στο άδειο ΔΑΚΛ

share on:

Φιλικό παιχνίδι  έδωσε χθες βράδυ στο άδειο ΔΑΚΛ ο ΠΑΣ Λαμία, με αφορμή τη διακοπή του πρωταθλήματος, αντιμετωπίζοντας την Ατάλαντη, την οποία κέρδισε 1-0, χάρις σε εύστοχο πέναλτι (χέρι Σίδερη) του Τσούκαλου στο 65’.

Ο Σωτήρης Αντωνίου χρησιμοποίησε παίκτες που δεν είχαν συμμετοχή στο πρωτάθλημα ή δεν είχαν συμμετοχή στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, όπως επίσης και τον πρόσφατα αποκτηθέντα Σάσι και διαπίστωσε την κατάσταση που βρίσκονται.

Από την άλλη πλευρά η νεοφώτιστη στη Γ’  Εθνική, Αταλάντη, έδειξε πολύ καλά στοιχεία, συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις που έχει κάνει μέχρι τώρα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της. Για τον Μάκη Ζαχαρόπουλο ήταν κι ένα πολύ δυνατό τεστ, ενόψει του ματς για το κύπελλο Ελλάδας με τον Ατρόμητο Πάτρας.

Το παιχνίδι στο α΄ μέρος δεν είχε είχε συγκινήσεις, ούτε αξιόλογες φάσεις, αντίθετα με την επανάληψη, όταν οι δύο ομάδες ζωήρεψαν κάπως και δημιούργησαν κάποιες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (Σωτήρης Αντωνίου): Θεοδωρόπουλος, Σκόνδρας, Νικολόπουλος, Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Ράμος, Βασιλόγιαννης, Ανάκογλου, Σάσι, Α. Καραγιάννης, Τσούκαλος (αρχική 11άδα), Σόμογλου, Mπουλούλης, Κωστίκας, Βλαχομήτρος, Κουδουνάς, Κουτσοποδιώτης.

ΑΤΑΛΑΝΤΗ (Μάκης Ζαχαρόπουλος): Καπετάνος, Σακκάς, Μακρόπουλος, Ζυγογιάννης, Σίδερης, Λυτάκης, Τσακανίκας, Αντωνόπουλος, Λαμπρόπουλος, Αντωνίου, Αργυρίου (αρχική 11άδα), Σωτηρίου, Δήμου, Πάππος, Τσανούλας, Σαλιάι, Δουβάρας.

Αφήστε μια απάντηση