Με τ’ εμποδίων το ετήσιο Αντάμωμα των κυνηγών στο Περίβλεπτο

share on:

 Πραγματοποιήθηκε, παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, το ετήσιο Αντάμωμα των κυνηγών, στο Περίβλεπτο, ένας θεσμός που γίνεται με πρωτοβουλία του πρώην υπουργού και γιατρού Θανάση Γιαννόπουλου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους:

Ο Αντιπεριφερειάρχης  Εύβοιας και Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας και Υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καρα’ί’σκος, ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας, Υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας και υποψήφιος με τον συνδυασμό του Φ. Σπανού, Θανάσης Καρακάντζας, ο Δημοτικός Σύμβουλος και τ. Αντιδήμαρχος Λαμιέων Θανάσης Μπούκας, ο Δήμαρχος Μακρακώμης Θύμιος Παπαευθυμίου, ο Αντιδήμαρχος Μακρακώμης Λάμπρος Θεοδοσόπουλος,  ο Περιφερειακός Σύμβουλος και υποψήφιος με τον συνδυασμό του Φ. Σπανού,  Πάνος Ευαγγελίου, ο Δημοτικός Σύμβουλος Μακρακώμης και υποψήφιος Δήμαρχος Πάνος Κοντογεώργος, οι πρώην Δήμαρχοι Δημήτρης Καραβάνας και Νίκος Αντωνόπουλος,   ο υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Φ. Σπανού, Ηλίας Κυρμανίδης, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Ν. Σταυρογιάννη, Κώστας Λάιος και ο πολιτευτής Τρικάλων και αδελφικός φίλος του Θ. Γιαννόπουλου, Καθηγητής Κώστας Πατέρας.

Επίσης πολλοί φίλοι, του Θανάση Γιαννόπουλου, βλέποντας τις δύσκολες συνθήκες της ολισθηρότητας του οδοστρώματος αναγκάστηκαν να επιστρέψουν πάλι πίσω.

Με υπεράνθρωπες προσπάθειες η Πολιτική Προστασία με εντολές και συντονισμό του Θανάση Καρακάντζα κρατούσαν το οδικό δίκτυο ανοιχτό με εκχιονιστικά και αλατιέρες, αλλά η κακοκαιρία ήταν τόσο σφοδρή που παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν δεν μπορούσαν με επάρκεια να ανταποκριθούν.

Φαίνεται όμως ότι το πείσμα των κυνηγών και των φίλων των κυνηγών και η αγάπη προς το πρόσωπο του Θανάση Γιαννόπουλου ήταν τόσο μεγάλη που ξεπέρναγαν τις οποιεσδήποτε καιρικές δυσκολίες.

Με τις ευλογίες του Ιερέα Θανάση Αλεξίου κόπηκε η καθιερωμένη βασιλόπιτα.

Τα κρασιά, τα τσίπουρα και οι ετοιμασίες που υπήρχαν (φασολάδα, κοτόπουλα, λουκάνικα, κλπ) εκ μέρους του κ. Γιαννόπουλου ανακούφισαν κάπως από την ταλαιπωρία τους παραβρισκόμενους.

Όπως δήλωσε ο κ. Γιαννόπουλος «Επειδή έχουμε ενημέρωση ότι και το ερχόμενο Σαββατοκύριακο οι καιρικές συνθήκες στο Περίβλεπτο δεν θα είναι κατάλληλες δεδομένου και του χιονιού που έχει έως σήμερα, θα θέλαμε να ενημερώσουμε όλους τους φίλους ότι δεν θα μπορέσει να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση όπως έχει ανακοινωθεί. Του χρόνου με το καλό σας περιμένουμε στο αντάμωμα των κυνηγών στο Περίβλεπτο τη τελευταία Κυριακή του Φλεβάρη του 2020».

 

 

Αφήστε μια απάντηση