Με 11 γιατρούς τα εξωτερικά Παιδιατρικά ιατρεία του Νοσοκομείου Λαμίας

share on:

Την επαναλειτουργία των Τακτικών Παιδιατρικών Εξωτερικών  Ιατρείων στο Νοσοκομείο Λαμίας ανακοίνωσε σήμερα η Διοίκηση του Νοσοκομείου Λαμίας.

Ειδικότερα στην ανακοίνωση αναφέρονται τα ακόλουθα:

«Πριν από ένα χρόνο ακριβώς, η Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Λαμίας βρισκόταν ακάλυπτη από Παιδιάτρους για τρείς συνεχόμενες ημέρες της εβδομάδας λόγω υποστελέχωσής της, συμπαρασύροντας ταυτόχρονα και τη λειτουργία της Μαιευτικής – Γυναικολογικής κλινικής.

Από χθες,  η Διοίκηση του Νοσοκομείου Λαμίας μετά από συζευγμένες ενέργειές της, εξασφάλισε να υπηρετούν στην εν λόγω Κλινική 6 Ειδικευμένοι και 5 Ειδικευόμενοι Παιδίατροι και βρίσκεται πλέον στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσει την επαναλειτουργία των Τακτικών Παιδιατρικών Εξωτερικών  Ιατρείων.

Το Εξωτερικό Ιατρείο θα λειτουργεί κάθε Δευτέρα – Τετάρτη και Παρασκευή και ώρα: 10:00 – 13:00, το κλείσιμο των ραντεβού θα πραγματοποιείται μέσω της τηλεφωνικής γραμμής 1535 ενώ στον ίδιο χώρο με το Εξωτερικό Ιατρείο θα συνεχίζει τη λειτουργία του το Κέντρο Εμβολιασμού (πρώην ΠΙΚΠΑ) του νοσοκομείου μας  παρέχοντας τις επιμέρους υπηρεσίες του.

Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι στην κάλυψη των αναγκών των μικρών πολιτών σε θέματα πρόληψης και προαγωγής υγείας και την ανακούφιση των γονιών τους, η Διοίκηση του Νοσοκομείου θα συνεχίσει την προσπάθεια βελτιστοποίησης των παρεχόμενων  Υπηρεσιών Υγείας, προς όφελος του Κοινωνικού συνόλου».

Αφήστε μια απάντηση