Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν στην Ελάτεια

share on:

Υπεγράφη σήμερα στην Ελάτεια μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας που συγχρηματοδοτείτε από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο του ΠΕΠ Στερεάς Ελλάδας 2014-2020  και του υπαγόμενου στο Υπουργείο Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Στο χώρο του Κέντρου Κοινότητας συναντήθηκαν η Δήμαρχος Αμφίκλειας – Ελάτειας, Αθανασία Στιβακτή και ο Πρόεδρος του Κ.Κ.Π. Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, Θόδωρος Δημόπουλος και επιβεβαίωσαν την πρόθεσή τους για συνεργασία με στόχο την περιοδική υλοποίησης  κοινών δράσεων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών του Δήμου Αμφίκλειας- Ελάτειας  για θέματα υγείας και ψυχικής υγείας , την ψυχοκοινωνική υποστήριξη παιδιών, ενηλίκων και οικογενειών.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν η Συντονίστρια και Κοινωνική Λειτουργός του Κέντρου Κοινότητας Κατερίνα Παπανικολάου και η Κωνσταντίνα Τσαπραίλη, Διοικητική Υπάλληλος.

Το  επιστημονικό προσωπικό του Κέντρου Κοινότητας   θα συνεργάζεται με το ΚΚΠΠΣΕ για τον καθορισμό της εκάστοτε θεματολογίας των δράσεων, θα παρέχει τον απαραίτητο χώρο και θα μεριμνά για την ενημέρωσή των πολιτών που διαβιούν στον Δήμο Αμφίκλειας- Ελάτειας.

Αφήστε μια απάντηση