Μονοδρομήσεις έξω από το Δημ Σχολείο Αμφίκλειας για την ασφάλεια των μαθητών

share on:

Μετά από αίτημα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Αμφικλείας το Συμβούλιο της Κοινότητας, μετά τη σύμφωνη γνώμη του Αστυνομικού Τμήματος και της Διελυθυνσης του Δημοτικού σχολείου, αποφάσισε τη μονοδρόμηση των οδών που βρίσκονται πλησίον της εισόδου του Δημοτικού Σχολείου, για την απρόσκοπτη και ασφαλή  προσέλευση και αποχώρηση των μαθητών και των γονέων αυτών.

Συγκεκριμένα αποφάσισε:

–       Τη μονοδρόμηση της οδού Αλκιβιάδου Παπαλουκά από κατάστημα Ιωάννου Κρίνου μέχρι οικία Αθ. Περέτη (πλησίον της λαϊκής αγοράς) με κατεύθυνση από ανατολή προς δύση.

–   Τη μονοδρόμηση της οδού Μουσών από οικία Βασιλείου Μιχαλόπουλου μέχρι Δασονομείο και με κατεύθυνση από νότο προς βορρά.

Επίσης στη διασταύρωση των οδών  Μουσών και Παπαλουκά αποφασίσθηκε η δημιουργία θέσης προς στάθμευση  οχημάτων ΑμεΑ επί της Μουσών και έμπροσθεν της οικίας Ξηρομερίτη. Η μονοδρόμηση των ως άνω οδών θα ισχύει για περιόδους από 1 Σεπτέμβρη έως 30 Ιούνη κάθε διδακτικού έτους.

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αμφικλείας-Ελατείας, στην τελευταία συνεδρίασή του, ενέκρινε την απόφαση αυτή του Κοινοτικού Συμβουλίου Αμφίκλειας.

Αφήστε μια απάντηση