Μουσικό διήμερο «Εδώ σε αυτή τη γειτονιά» των Καλυβίων

share on:

Ο Δήμος Λαμιέων, η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καλυβίων συνδιοργανώνουν ένα μουσικό διήμερο που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Μάη στα Καλύβια.

Οι εκδηλώσεις, θα ξεκινήσουν το Σάββατο 11 Μάη και ώρα 20:30 στον προαύλιο χώρο του 8ου Δημοτικού Σχολείου με τη μουσικοχορευτική παράσταση «Εδώ σε αυτή τη γειτονιά».

Συμμετέχουν οι μουσικοί «Χάλκινη Πανδαισία» με το Νίκο Σερέφα στο κλαρίνο, το Μάκη Τσαπαλιάνα στο σαξόφωνο, τον Ανδρέα Μόμτσιο στην τρομπέτα, το Μάρκο Τζιούκαλια στο νταούλι, τον Τηλέμαχο Χαλαμούτη στο ακορντεόν, τον Παναγιώτη Καρακώστα στο τύμπανο, το Σάκη Καρακώστα στο βιολί, το Βασίλη Μπαλογιάννη στο κλαρίνο, το Γιώργο Μαγαλιό στα κρουστά, τον Κώστα Παπαδημητρίου στο λαούτο και στο τραγούδι, τον Άγγελο Τσέρνιο στη Δραμινή γκάιντα, το Θανάση Ντόκο στο Δραμινόνταχαρέ, το Μιχάλη Πολυχρονάκη στην κρητική λύρα και το Λευτέρη Φραγκιουδάκη στο κρητικό λαούτο.

Το πολιτιστικό διήμερο θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 12 Μάη και ώρα 20:30με μουσική βραδιά που θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία Καλυβίων με τη συμμετοχή της Δημοτικής μας Φιλαρμονικής και της Χορωδίας του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλυβίων.

Αφήστε μια απάντηση