Μπαίνει η πινακίδα για τον Καραβόμυλο στον ΠΑΘΕ

share on:

Μετά από ενέργειες του βουλευτή Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.  Δημήτρη   Βέττα σχετικά με την προσθήκη του προορισμού «Καραβόμυλος» στην υφιστάμενη πληροφοριακή σήμανση του Α/Κ  Στυλίδας – Καραβόμυλου του αυτοκινητόδρομου και αφού προηγήθηκε συνεργασία των αρμοδίων υπηρεσιακών φορέων και της Α.Ε. «ΟΔΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ» επικαιροποιήθηκε και εγκρίθηκε η ανάλογη μελέτη σήμανσης, ώστε σήμερα να αναμένουμε την άμεση τοποθέτηση της σχετικής πινακίδας.

Η εξέλιξη αυτή ικανοποιεί το αίτημα πολλών επιχειρηματικών φορέων, συλλόγων και πολιτών της περιοχής του Καραβόμυλου, αφού ενισχύεται η δυνατότητα πρόσβασης επισκεπτών στην περιοχή, γεγονός που συνεπάγεται τη στήριξη νεοφυών επιχειρήσεων όσο και τη σταθεροποίηση των υπαρχουσών οικονομικών δραστηριοτήτων.

 Άλλωστε η περιοχή του Καραβόμυλου εξαιτίας της θέσης και των φυσικών χαρακτηριστικών της αποτελούσε πάντοτε έναν ιδανικό σταθμό για τους χρήστες του αυτοκινητοδρόμου και χαρακτηριζόταν για την αυξημένη επισκεψιμότητά της .

 Εν κατακλείδι, εξυπακούεται η σημαντικότητα της ενέργειας αυτής λόγω του ότι  η πληροφόρηση των ταξιδιωτών με τη νέα σήμανση δημιουργεί αφενός μεν αίσθημα δικαίωσης  των τοπικών φορέων και πολιτών,  αφού η παράλειψη της εν λόγω πινακίδας συντελούσε στην απομόνωση της περιοχής,  αφετέρου δε εξυπηρετεί ενημερωτικά τους ταξιδιώτες,  λαμβάνοντας υπόψιν  το ότι η πρόσβαση στην περιοχή του Καραβόμυλου από τον κλάδο του αυτοκινητόδρομου  με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη είναι δυνατή μόνο μέσω του Α/Κ Στυλίδας – Καραβόμυλου (νέα χ.θ. 231+868).

Αφήστε μια απάντηση