Νέα σελίδα στον ΠΑΣ Λαμία με την σφραγίδα του Μάκη Χάβου

share on:

Τα χαμόγελα ξαναγύρισαν σήμερα στην ομάδα του ΠΑΣ Λαμία, με την παρουσία του νέου προπονητή της ομάδας Μάκη Χάβου, σήμερα το απόγευμα, στο προπονητικό κέντρο της Νέας Άμπλιανης, παρουσία αρκετών φιλάθλων που εκδήλωσαν τη στήριξή τους στη νέα σελίδα της ομάδας που ανοίχτηκε σήμερα.

Ο Μακεδόνας τεχνικός είχε την πρώτη συνάντηση με τους παίκτες, παρουσία του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ και της διοίκησης και στη συνέχεια έκανε την πρώτη προπόνηση, με τους συνεργάτες του που θα είναι ο Μπάμπης Μιχαηλίδης και ο Κώστας Νικολα’ί’δης, ενώ παραμένουν στην ομάδα ο γυμναστής Κώστας Παρούσης και ο προπονητής τερματοφυλάκων Γιώργος Μουντάκης.

Πρώτος στόχος του 49χρονου προπονητή, που σήμερα έχει τα γενέθλιά του, είναι η ανάκτηση της ψυχολογίας στο ποδοσφαιρικό τμήμα, το οποίο πλέον απαλλαγμένο από τις αγκυλώσεις του παρελθόντος είναι σίγουρο ότι μέσα στο γήπεδο θα δείξει τις πραγματικές δυνατότητές του. Το σημαντικό είναι ότι είμαστε σε διακοπή του πρωταθλήματος κι αυτό θα βοηθήσει ώστε να υπάρξει ο χρόνος να διορθωθούν τας κακώς κείμενα και η ομάδα να πάει ετοιμοπόλεμη στο Περιστέρι την Κυριακή 16 Σεπτέμβρη, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο.

Άλλωστε υπάρχει και το φιλικό του Σαββάτου στη Φιλιππούπολη με τον Απόλλωνα Λάρισας, που θα είναι πολύ χρήσιμο στο έμπειρο προπονητή να δει κάποια πράγματα που τον ενδιαφέρουν.

Να δούμε τι δήλωσε λίγο πριν την προπόνηση ο Μ. Χάβος (μεταξύ άλλων ευχαρίστησε τον κ. Παπαϊωάννου για την επιλογή) και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Π. Παπαϊωάννου:

Αφήστε μια απάντηση