Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον ΦοΔΣΑ Στερεάς

share on:

Πραγματοποιήθηκε στην Αλίαρτο η ετήσια Γενική Συνέλευση του Περιφερειακού Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦοΔΣΑ) Στερεάς Ελλάδας.

Στη Γενική Συνέλευση παραβρέθηκαν 19 από τους 23 Δήμους – μέλη του, με αριθμό μετοχών 49.973 επί συνόλου 55.551 μετοχών (ποσοστό 89,95 %).

Τα θέματα της Γενικής Συνέλευσης αφορούσαν την έγκριση των οικονομικών καταστάσεων της εταιρικής χρήσης 01.01.2016 – 31.12.2016 μαζί με τις εκθέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή, την έγκριση του διοικητικού – οικονομικού απολογισμού, την επικύρωση του ετήσιου κόστους διαχείρισης 2016, την εκλογή ορκωτού ελεγκτή – λογιστή (τακτικού – αναπληρωματικού) για τη χρήση από 1η Ιανουαρίου 2017 μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2017 και σειρά άλλων θεμάτων.

Έγινε επίσης παρουσίαση του επιχειρησιακού προγράμματος δράσης καθώς και των χρηματοδοτήσεων των έργων & εγκαταστάσεων διαχείρισης στερεών αποβλήτων, που αφορούν τόσο τα ενταγμένα έργα όσο και τις προτάσεις που έχουν υποβληθεί για τα προς ένταξη νέα έργα.

Στις εκλογές που ακολούθησαν, ομόφωνα το σώμα εξέλεξε το 11μελές Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο αποτελείται από τους παρακάτω :

– Αλημπαντέ Αμφιτρίτη, Δήμαρχος Ερέτριας

– Ευσταθίου – Σπανού Ελένη, Δήμαρχος Ιστιαίας – Αιδηψού

– Καθαροσπόρης Βασίλειος, Αντιδήμαρχος Δήμου Χαλκιδέων

– Καπεντζώνης Γεώργιος, Δήμαρχος Δωρίδας

– Λιόλιος Νικόλαος, Δήμαρχος Λοκρών

– Μπαράκος Νικόλαος, Αντιδήμαρχος Κύμης – Αλιβερίου

– Νικολάου Σπυρίδων, Δήμαρχος Θηβαίων

– Ντασιώτης Γεώργιος, Δήμαρχος Αλιάρτου – Θεσπιέων

– Παναγιωτόπουλος Αθανάσιος, Δήμαρχος Δελφών

– Σουλιώτης Νικόλαος, Δήμαρχος Καρπενησίου

– Σταυρογιάννης Νικόλαος, Δήμαρχος Λαμιέων

***  Τις επόμενες ημέρες το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο θα συνέλθει σε σώμα για την εκλογή Προέδρου & Αντιπροέδρου.

Αφήστε μια απάντηση