Ν. Σταυρογιάννης: «Απορώ με το θράσος ορισμένων…»

share on:

Άμεση ήταν η απάντηση του συνδυασμού «Πρόταση Ευθύνης» του Νίκου Σταυρογιάννη, στα όσα δημοσιοποίησε χθες η «Κοινωνική Συμμαχία» του Γιώργου Κοτρωνιά, σχετικά με την ομιλία του νυν Δημάρχου στο Εργατικό Κέντρο το απόγευμα της Δευτέρας.

Η παράταξη του κ. Σταυρογιάννη «απορεί με το θράσος» και υπογραμμίζει ότι «όποιος παίζει με τη φωτιά μπορεί και να καεί»

Ειδικότερα η ανακοίνωση της «Πρότασης Ευθύνης» τονίζει:

«Επειδή κάποιοι εξακολουθούν να έχουν επιλεκτική μνήμη και, εκτός όλων των άλλων, έχουν αναλάβει και το ρόλο της «προκάλυψης» των παλιών συνεργατών τους, θα τους λέγαμε ότι τα λόγια δεν μπορούν να διαγράψουν τις πράξεις του παρελθόντος.

Ειλικρινά απορούμε με το θράσος ορισμένων που αντί τουλάχιστον να σιωπούν, προκαλούν τους Δημότες μας και την κοινή γνώμη και προσποιούνται ότι δεν θυμούνται τίποτα. Και όχι μόνο αυτό, αλλά ισχυρίζονται ότι αποδείχθηκε χρηστή η, μέχρι το 2014, διαχείριση των οικονομικών του Δήμου!

Και αναρωτιόμαστε:

  • Το 1.500.000€ που λείπει από τα ταμεία του ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης, τι είναι;
  • Τα περισσότερα από 200.000€ που λείπουν από το Δ΄ΚΑΠΗ, τι είναι;
  • Το μετοχικό κεφάλαιο ύψους 150.000€ από του Φο.Δ.Σ.Α. Κεντρικής Φθιώτιδας που εξαφανίστηκε, τι είναι;
  • Η παραλαβή και αποθήκευση δεκάδων τόνων πετρελαίου σε ανύπαρκτες αποθήκες καυσίμων με υπογραφές παραλαβής, τι είναι;
  • Οι έλεγχοι που συνεχίζονται σε άλλα νομικά πρόσωπα και άλλες «περίεργες» υποθέσεις σαν τα διπλοπληρωμένα έργα, τι είναι;

Είναι αυτονόητο ότι οι εργαζόμενοι δεν είναι «ποντίκια».

Κάποιοι άλλοι λειτούργησαν στο παρελθόν ως «ποντίκια» και εξαφάνισαν εκατομμύρια ευρώ από τα Ταμεία του Δήμου και των Νομικών Προσώπων. Και αυτό, δυστυχώς για εκείνους, ήρθε στο φως. Τώρα πια η Δικαιοσύνη έχει το λόγο. Θα ήταν φρόνιμο να μην χρησιμοποιούν πυροτεχνήματα για αποπροσανατολισμό.

Γιατί όποιος παίζει με τη φωτιά μπορεί και να καεί».

Αφήστε μια απάντηση