Ξεκίνησαν οι έλεγχοι και στη Λαμία για τον περιορισμό της κυκλοφορίας

share on:

Από σήμερα νωρίς το πρωί προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας διενεργεί συστηματικούς ελέγχους σε όλη τη χώρα για την εφαρμογή του μέτρου του περιορισμού της κυκλοφορίας.

Οι σημερινοί έλεγχοι έχουν χαρακτήρα κυρίως ενημερωτικό και παροχής συστάσεων.

Το αρχηγείο της ΕΛΑΣ με ανακοίνωσή του «ευχαριστεί τους πολίτες για την ιδιαίτερα θετική ανταπόκρισή τους στα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας.

Μέχρι τώρα έχουν βεβαιωθεί ελάχιστες παραβάσεις. Από αύριο οι έλεγχοι θα εντατικοποιηθούν και σε περίπτωση που διαπιστώνεται παράβαση θα επιβάλλονται οι προβλεπόμενες κυρώσεις».

Για το θέμα αυτό το μεσημέρι στην Πλατεία Πάρκου της Λαμίας, βρέθηκε ο Αστυνομικός Διευθυντής Φθιώτιδας Δημήτρης Φούρλας και ο προϊστάμενος Ενημέρωσης της ΓΕΠΑΔ Στερεάς Σταύρος Κουτουλογένης και είδαν από κοντά τους ελέγχους σε οδηγούς και πολίτες που κυκλοφορούσαν στην πόλη.

Και οι δύο με δηλώσεις τους ενημέρωσαν για τα μέτρα που τέθηκαν από σήμερα σε εφαρμογή και ζήτησαν από τους πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους και να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες ώστε να αποφύγουν το πρόστιμο των 150 ευρώ που από αύριο θα εφαρμοστεί σε όλη τη Φθιώτιδα και γενικότερα σε όλη τη Στερεά Ελλάδα

Αφήστε μια απάντηση