Επιστολές

Οι μισθοί-μαμούθ των golden boys της ΕΠΟ

Αγαπητέ κ. Υπουργέ,

Μόλις χθες η ΕΠΟ κοινοποίησε στο εργατικό δυναμικό εγκεκριμένο οικονομικό σχέδιο δράσης επικαλούμενη οικονομική δυσχέρεια για τους εξής λόγους:

Α) Για απώλεια εσόδων λόγω μη πώλησης τηλεοπτικών δικαιωμάτων για το Κύπελλο Ελλάδας. Απώλεια εσόδων για την οποία ευθύνονται οι ίδιοι όταν επί μια τριετία απαξίωσαν το προϊόν με ντροπιαστικούς τελικούς μαχαιρωμάτων σε πεζογέφυρες (2017) και επεισόδια μεταξύ «φουσκωτών» σε αγώνα κεκλεισμένων των θυρών (2019).  Την ίδια στιγμή στο τμήμα μάρκετινγκ της ΕΠΟ, που είναι συνυπεύθυνο, ανανεώθηκαν οι συμβάσεις των κων Μελαχροινίδου και Βεργέτη (συμβία του κ. Μηνά Λυσάνδρου – Αντιπροέδρου της ΕΠΟ) που προσελήφθησαν μόλις πριν ένα χρόνο με μηδενική προσφορά και προσόντα.

Β) Επί των λόγων απόλυσης προπονητών και σύναψης συνεργασίας με νέους. Δηλαδή για υπέρογκες αποζημιώσεις (Σκίμπε) με τις οποίες επιβάρυναν την Ομοσπονδία λόγω απόλυσης λίγο μετά την ανανέωση του συμβολαίου του, πρόσληψη νέου προπονητή με αμοιβή πολλαπλάσια από αυτή που εισέπραττε στην τελευταία εργασία του (Αναστασιάδης- ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ), εκ νέου απόλυση και εκ νέου πρόσληψη νέου – τρίτου κατά σειρά- προπονητή (Βαν ντε Σιπ) και δύο τεχνικών διευθυντών.

Γ) Έξοδα για το VAR (match center-επιμόρφωση διαιτητών). Δηλαδή για ένα σύστημα που παρέλαβαν λειψό, με σκανδαλώδες κόστος και το οποίο προκαλεί με την έως τώρα χρήση του κάθε Έλληνα φίλαθλο. Αυτό συνιστά έμμεση και ξεκάθαρη επιχορήγηση του κράτους προς την ΕΠΟ διότι δαπανήθηκαν 13,5 εκατομμύρια ευρώ για την προμήθεια εξοπλισμού που παραχωρήθηκε δωρεάν στην ΕΠΟ.

Δ) Απώλεια εσόδων από κάθε Τελικό Κυπέλλου Ελλάδος τα τελευταία 3 συναπτά έτη. Όπως στο α) παραπάνω.

Ε) Καταβολή οφειλών σε διαιτητές Football League. Η γελοιότητα του εν λόγω επιχειρήματος είναι φανερή και αποδεικνύεται καθώς το εν λόγω έξοδο ήταν  όχι μόνο αναμενόμενο, αλλά και προϋπολογισμένο  και όχι έκτακτο. Είναι αδιανόητο να επικαλείται η διοίκηση της ΕΠΟ την πληρωμή των διαιτητών που είναι αναγκαίοι για την διεξαγωγή κάθε πρωταθλήματος παγκοσμίως ως πρόβλημα που επιφέρει μειώσεις μισθών.

Στ) Αδυναμία χρήσης χρημάτων από το πρόγραμμα FIFA Forward. Η πλέον ξεκάθαρη ομολογία ότι τα χρήματα των προγραμμάτων δεν πήγαιναν σε δράσεις και έργα υποδομής αλλά σε μισθούς και κάθε λογής αναίτια κόστη (οδοιπορικά αχρείαστων επιτροπών, ταξίδια με την Εθνική Προέδρων ΕΠΣ και μελών Ε.Ε για ψηφοθηρικούς πελατειακούς λόγους κλπ).

Ως αποτέλεσμα των παραπάνω η ΕΠΟ δηλώνει την πρόθεσή της να επαναδιαπραγματευτεί, προφανώς προς το δυσμενέστερο, την συλλογική σύμβαση εργασίας της ΕΠΟ και επιλεγμένες συμβάσεις με υπαλλήλους,  Ξέχασαν όμως οι διοικούντες της ΕΠΟ να αναφέρουν τους πραγματικούς λόγους της οικονομικής κατάρρευσης της Ομοσπονδίας:

–       Προσλήψεις δεκάδων ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ, τις συμβάσεις των οποίων ανανέωσε μόλις πριν λίγο καιρό παρότι δεν υπήρχε εξ’ αρχής καμία αναγκαιότητα πρόσθετου προσωπικού. Κατ’ουσίαν διπλασιάστηκε χωρίς κανένα λόγο το μισθολόγιο της ΕΠΟ.

–       Στο ίδιο πλαίσιο, τις προκλητικές αμοιβές στους Δέδε, Φιλιππούση, Μπάρτζη, Κολιολιό, Τριτσώνη, Κουκουλάκη, Περέιρα, Μάριν, Λίντμπεργκ. Όλοι αυτοί οι κύριοι εισπράττουν πολλαπλάσια χρήματα ακόμα και από τον Πρόεδρο της ΕΠΟ.

–       Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ ήταν πάντα 3-5 μελής. Ωστόσο η νυν Διοίκηση έχει αποφασίσει να είναι 7 μελής και το μηνιαίο κόστος της ξεπερνά τις 105.000 (εκατόν πέντε χιλιάδες ευρώ τον μήνα διότι οι αμοιβές καταβάλλονται επί 14 μήνες).

–       Την πληρωμή του κ. Φιλιππούσση (Διευθυντή του γραφείου Κοντονή) με άλλη υπέρογκη αμοιβή ως απλού παρατηρητή στην Επιτροπή Εξομάλυνσης (δηλαδή χωρίς δικαίωμα ψήφου και καμία ευθύνη) και την επαναπρόσληψή του στην ΕΠΟ με αμοιβή εκ νέου τεράστια και δυσανάλογη των καθηκόντων του.

–       Την πρόσληψη και εν συνεχεία απομάκρυνση του κ. Ζήση Βρύζα, ο οποίος είτε αποζημιώθηκε είτε, σύμφωνα με φήμες, συνεχίζει να πληρώνεται ενώ δεν εργάζεται στην ΕΠΟ.

–       Την πρόσληψη του κ. Χολέβα (συνεργάτη του Βασιλειάδη), δικηγόρος στο επάγγελμα, με αντικείμενο το VAR, δηλαδή για θέση άσχετη με το γνωστικό του αντικείμενο και μάλιστα έναντι υψηλών απολαβών. Προφανώς αυτό δεν ήταν αρκετό καθώς μόλις λίγες ημέρες μετά την πρόσληψή του, του χορηγήθηκε δάνειο πολλών χιλιάδων ευρώ από την ΕΠΟ το οποίο είναι αβέβαιο αν έχει αποπληρωθεί. Και παρά την προφανή  αποτυχία της εφαρμογής συστήματος παραμένει στη θέση του.

–       Την πρόσληψη του κ. Μπλούνα ως Γραμματέα της Ε.Ε, με αποζημίωση αρκετών χιλιάδων ευρώ για εργασία 2-3 ημερών τον μήνα (δηλαδή την προετοιμασία των συνεδριάσεων) ενώ η ΕΠΟ πληρώνει ήδη με χιλιάδες ευρώ τον κ. Δέδε ως Εκτελεστικό Γραμματέα της Εκτελεστικής Επιτροπής.

–       Ενδεικτικά οι παχυλοί μισθοί όλων των ανωτέρω σε ευρώ, οι περισσότεροι εκ των οποίων δεν έχουν κανένα αυξημένο προσόν έστω και τυπικό:

DE MELO PEREIRA – VICTOR MANUEL               21.279,14

FERNANDEZ, MARIN – JUAN ANTONIO                 14.103,00

ΒΡΥΖΑΣ ΖΗΣΗΣ                                                             12.300.00

ΔΑΒΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ                                                5.440.00

ΔΕΔΕΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ                                                  13.700,00

ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ                                                    8.353.00

ΚΑΛΥΒΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ                                                  5.700,00

ΚΟΛΙΟΛΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ                                               8.500,00

ΚΟΥΒΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ                                            5.765,79

ΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ                                               12.282,50

ΜΠΑΡΤΖΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ                                              7.175,00

ΜΠΛΟΥΝΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ                                           5.700,00

ΣΙΣΚΟΥ ΚΩΝ/ΝΑ                                                           5.400,00

ΣΤΡΑΤΟΣ ΘΩΜΑΣ                                                        10.183,92

ΤΡΙΤΣΩΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ                                                12.282,50

ΤΣΑΧΙΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ                                             13.200,00

ΧΟΛΕΒΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ                                                     5.660,00

ΖΕΛΕΝΙΤΣΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ                                     3.880,00

ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ                             2.719,00

ΒΕΡΓΕΤΗ ΜΑΡΙΑ (απόφοιτος λυκείου)                      1.475,00

ΓΟΥΛΕ ΒΑΣΙΛΙΚΗ                                                          1.475,00

ΖΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ                                             2.496,00

ΙΩΣΗΦΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ                                              1.820,00

ΚΕΧΑΓΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ                                                      3.800,00

ΛΕΒΕΝΤΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ.                                                   2.382,00

ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΙΔΟΥ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ                                    3.200,00

ΠΡΕΚΑΤΕ ΑΙΜΙΛΙΑ                                                            2.528,00

–       Την αποζημίωση με 350.000€, μέσω συμβιβασμού, στο κ. Γιαννάκη Παπαδόπουλο λίγες ημέρες πριν την πρωτόδικη εκδίκαση. Ενός πρώην υπαλλήλου ο οποίος ακούγεται σε ηχογραφημένες συνομιλίες να εμπλέκεται με στοιχηματισμό ενώ ουδέποτε προσέρχετο στα γραφεία της ΕΠΟ για εργασία, όπως μπορούν να επιβεβαιώσουν άπαντες. Αντί η ΕΠΟ να στοιχειοθετήσει την απόλυσή του για σπουδαίο λόγο και χωρίς αποζημίωση, επέλεξε την ακατανόητη, ή μάλλον ύποπτη, επιλογή του συμβιβασμού για το αδιανόητο ποσό των 350.000€.

–       Την χορήγηση μηνιαίας αποζημίωσης (5.000€ καθαρά), για πρώτη φορά στα χρονικά της ΕΠΟ, στον Πρόεδρο της κ. Γραμμένο αλλά και γενικά στα χρονικά του ελληνικού αθλητισμού.

–       Την πρόσληψη της κας. Σίσκου Κωνσταντίνας από το «ιδιαίτερο» γραφείο του κ. Γραμμένου στην Θεσσαλονίκη, επίσης έναντι τεράστιας αμοιβής.

–       Την διατήρηση στην θέση του Οικονομικού Διευθυντή του κ. Γιάννη Θεοφίλου ο οποίος σύμφωνα με το πόρισμα της Deloitte θα έπρεπε να είχε απολυθεί προ τριετίας για σπουδαίο λόγο, ήτοι για την οικονομική ζημία εκατομμυρίων ευρώ που προκάλεσε στην ΕΠΟ.

–       Την μη υποβολή αγωγής στα αστικά δικαστήρια, προς διασφάλιση των συμφερόντων της Ομοσπονδίας, κατά πρώην Προέδρων της ΕΠΟ για την ζημία πολλών εκατομμυρίων ευρώ που προκάλεσαν στο γνωστό θέμα με την κάρτα υγείας.

–   Τις σχεδόν καθημερινές και άσκοπες επισκέψεις στα γραφεία της Ομοσπονδίας, για επιλεγμένα μέλη όπως τους Λασκαράκη, Διακοφώτη, Βακάλη, χωρίς ωστόσο να κρίνεται απαραίτητη η παρουσία τους λειτουργικά και θεσμικά, επιβαρύνοντας την Ομοσπονδία με έξοδα δεκάδων χιλιάδων Ευρώ, για τις διαμονές και τις μετακινήσεις τους.

–       Την μη υποβολή αγωγής για την ζημία που υπέστη η Ομοσπονδία με την υπόθεση Travel Plan (δηλαδή μέσω του κ. Θεοφίλου).

–    Συμβάσεις με εταιρείες :

1.Εταιρεία Ασφάλειας

Συνεχίζεται και επί διοίκησης Γραμμένου το γαϊτανάκι της απευθείας ανάθεσης με δίμηνες συμβάσεις του έργου της φύλαξης των γραφείων της Ε.Π.Ο. από την Ιδιωτική Εταιρεία Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας (Ι.Ε.Π.Υ.Α.) Base/Πεπονάκης.

Η απόφαση της Ε.Π.Ο.  (17.10.2018), δεκατέσσερις μήνες μετά την εκλογή της,  να προκηρύξει διαγωνισμό για την νόμιμη ανάθεση του έργου δεν υλοποιήθηκε ποτέ, καθώς την τελευταία μέρα κατάθεσης προσφορών ( 29.10.2018) για τον διαγωνισμό που είχε προκηρυχθεί ανακοινώθηκε πως «ο διαγωνισμός αναβάλλεται, ματαιώνεται ή κάτι τέτοιο», καθώς κρίθηκε πως ο δομή του διαγωνισμού, όπως ανακοινώθηκε στο τεύχος του, οδηγούσε την διοίκηση της ΕΠΟ κατευθείαν στα δικαστήρια.

Ο λόγος: Οι επιτήδειοι είχαν σπάσει τον διαγωνισμό σε δύο φάσεις (Τεχνική προσφορά και μετά Οικονομική προσφορά), ώστε να είναι σε θέση να ενημερώσουν ενδιαφερόμενους για τις τεχνικές προσφορές (στον διαγωνισμό η αρτιότερη εξ αυτών θα προσέδιδε στην ενδιαφερόμενη εταιρεία προβάδισμα ύψους 70% για την τελική ανάθεση), ώστε να διαμορφώσουν αναλόγως τις οικονομικές προσφορές τους.

Οι τελευταίες, θα υποβάλλονταν στην Ε.Π.O. μετά τον έλεγχο και την αξιολόγηση των τεχνικών προσφορών, τις οποίες ήδη θα γνώριζαν στην Ομοσπονδία, όπως και τη σχετική αξιολόγηση τους.(29.10.2018 η Τεχνική Προσφορά και 14.11.2018 η Οικονομική Προσφορά).

Στον ίδιο διαγωνισμό τον έλεγχο των προσφορών (Τεχνικών και Οικονομικών) θα έκανε «μια Επιτροπή» με άγνωστη και εν πολλοίς αμφισβητούμενη έντονα για την επάρκεια της σύνθεση και συγκρότηση.

Τελικά, η δουλειά δόθηκε στην εταιρεία NYFC, που και πάλι ήταν η μόνη που προκρίθηκε στην τελική φάση και η οποία συνδέεται άμεσα με την εταιρεία Base/Πεπονάκης

  1. Ταξιδιωτικό Πρακτορείο

Από την εκλογή της( 18.08.2017)  και μέχρι τον Μάϊο του 2018 η διοίκηση Γραμμένου συνέχισε το «ευγενές σπορ» των απευθείας αναθέσεων των μετακινήσεων και της φιλοξενίας προσώπων και ομάδων στο ταξιδιωτικό πρακτορείο GS Travel, χωρίς, για δέκα μήνες, να προχωράει στην διενέργεια του απαραίτητου διαγωνισμού με περισσότερες προσφορές, ώστε να πετύχει καλύτερες τιμές.

Τελικώς, τον Μάϊο του 2018, μετά από μια διαδικασία διαγωνισμού, κατά την οποία πληροφορίες αναφέρουν πως κατατέθηκε μόνο μία (1) προσφορά από το πρακτορείο G.S. Travel,, η ΕΠΟ ανάθεσε στο εν λόγω πρακτορείο το πακέτο των υπηρεσιών μετακίνησης, διαμονής και διατροφής ομάδων και προσώπων.

Και πάλι μια εταιρεία, μια προσφορά, η ίδια κατακύρωση του διαγωνισμού.

  1. AVANCE

Η ίδια τακτική των απευθείας αναθέσεων στην εταιρεία AVANCE εξελίχθηκε και στον τομέα της παροχής υπηρεσιών μετακίνησης από τις 18.08.2018 έως και τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. στις 25.10.2018, οπότε και κατακυρώθηκε στην ίδια εταιρεία ο δήθεν διαγωνισμός που προκηρύχθηκε και στον οποίο, ω του θαύματος, προσφορά κατέθεσε μόνο η εταιρεία AVANCE!!!!!.

Σημείωση: Υπενθυμίζεται η πολύ στενή σχέση του Εκτελεστικού Γραμματέα της ΕΠΟ κ. Δέδε και με τις δύο εταιρείες (G.S. Travel , AVANCE), υπό την προηγούμενη ιδιότητα του ως Διευθύνοντος Συμβούλου της ΠΑΕ ΑΕΚ…. Σχέση που ξεκίνησε να λειτουργεί στην ΕΠΟ ήδη από την εποχή της Π.Δ.Ε./Ε.Π.Ο.

Το μόνιμο προσωπικό της ΕΠΟ, άνθρωποι που δουλεύουν με συνέπεια πολλά χρόνια στην ΕΠΟ, θα υποφέρουν γιατί η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία μετατράπηκε σε τσιφλίκι του ΣΥΡΙΖΑ. Θα διαλυθεί ο οικογενειακός προγραμματισμός δεκάδων οικογενειών γιατί οι ίδιοι αλεξιπτωτιστές, που βρίσκονται ακόμα στην ΕΠΟ, αντιμετώπισαν την Ομοσπονδία σαν αγελάδα την οποία άρμεξαν οι ορδές προσληφθέντων του ΣΥΡΙΖΑ. Τόσοι εργαζόμενοι θα επιβαρυνθούν περαιτέρω για χάρη των golden boys, την ύπαρξη των οποίων παραδέχτηκε πρόσφατα ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΟ κ. Αντωνίου, χωρίς να έχουν καμία απολύτως ευθύνη για όλα αυτά. Μόνιμο προσωπικό που ήδη νιώθει αδικημένο βλέποντας τις δικές του απολαβές παγωμένες από το 2008 (προ κρίσης) ενώ έχει στηθεί ένα μεγαλειώδες μισθολογικό πάρτι για τους αυλικούς με χρήματα που δεν έχουν καν φανταστεί.

Ποιος θα βοηθήσει τους απλούς υπαλλήλους της ΕΠΟ;

Τι να διαπραγματευτεί ο σύλλογος των υπαλλήλων όταν η Γραμματέας του είναι συγγενικό πρόσωπο μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής;

Όταν οι ευνοούμενοι – αυλικοί αποτελούν πλέον το 40% του προσωπικού και θα εξυπηρετήσουν  τα θέλω όσων τους έφεραν;

Όλα αυτά ήταν σχεδιασμένα εξ’ αρχής και εκτελέστηκαν με ακρίβεια από τον Εκτελεστικό Γραμματέα Αλέξη Δέδε, ο οποίος συμμετέχει σε σοβαρές αποφάσεις μη έχοντας το απαραίτητο εκπαιδευτικό υπόβαθρο, έχοντας δε σοβαρότατες ευθύνες για την σημερινή κατάσταση της Ομοσπονδίας (τόσο σε επίπεδο οικονομικών αλλά και διοίκησης).

Οι ίδιοι που ευθύνονται για την σημερινή κατάσταση θα την λύσουν;

Κύριε Υπουργέ, κάνουμε έκκληση για βοήθεια.

Ζητάμε να απομακρυνθούν από την ΕΠΟ όλοι εκείνοι που προς εξυπηρέτηση κομματικών σκοπιμοτήτων προσελήφθησαν χωρίς καν τα απαραίτητα προσόντα. Ζητάμε να φύγει η ταμπέλα των βολεμένων και παχυλά αμειβόμενων της ΕΠΟ που αφορά αποκλειστικά συγκεκριμένους ανθρώπους. Δεκαπέντε άνθρωποι κοστίζουν όσο το σύνολο του προσωπικού.

Ζητάμε την προστασία του πραγματικού δυναμικού που έχει υπηρετήσει με συνέπεια την Ομοσπονδία και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ζητάμε τη βοήθεια σας για την κατάργηση ασυμβίβαστων με προσλήψεις και αναβαθμίσεις συγγενικών προσώπων μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Ζητάμε αξιοκρατία και RESPECT.

 

Με τιμή υπάλληλος της ΕΠΟ που επιθυμώ να διατηρήσω την ανωνυμία μου για να προφυλάξω την οικογένειά μου καθώς βιοπορίζομαι από την εργασία μου στην ΕΠΟ.

 

Η θέση της ΕΠΟ για την επιστολή

Στην ΕΠΟ αντί να σχολιάσουν τα στοιχεία που παρατίθενται στην επιστολή, είτε να τα διαψεύσουν, είτε να τα διορθώσουν, περνάνε στην αντεπίθεση απειλώντας με μηνύσεις και αγωγές, όπως ακριβώς έκανε και ο ΠΑΟΚ όταν αποκαλύφθηκε η σχέση του Σαββίδη με την ΠΑΕ Ξάνθη από τον Ολυμπιακό.

Με λίγα λόγια, έχασαν την ψυχραιμία τους στο Πάρκο Γουδή και απάντησαν για να… απαντήσουν, δίχως να λένε τίποτα για τα ποσά που μοιράζονται τα golden boys που έφεραν στην ΕΠΟ και την ισοπέδωσαν οικονομικά. Χαρακτηρίζουν την επιστολή «μνημείο ψεύδους» με κατασκευασμένες πληροφορίες, χωρίς ωστόσο, να αναφέρουν την πραγματική εικόνα στα ταμεία της Ομοσπονδίας, τα οποία άδειασαν οι …εξυγιαντές τα τελευταία τρία χρόνια.

Την απάντηση, μάλιστα, φέρεται να συνέταξε ο άνθρωπος που σύμφωνα με την ανώνυμη επιστολή του εργαζόμενου της ΕΠΟ αμείβεται με μεικτές αποδοχές πάνω από 5.500 ευρώ μηνιαίως.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Με μια επιστολή-μνημείο ψεύδους, ανακριβειών και κατασκευασμένων πληροφοριών, συγκεκριμένα συμφέροντα που κινούνται στον χώρο του ποδοσφαίρου επιχειρούν να καταστήσουν εργαζόμενους στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία «εργαλεία» της επικοινωνιακής στρατηγικής τους, την οποία αναπτύσσουν μήνες τώρα μέσω μίας βιομηχανίας επιστολών που διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα και συκοφαντούν προς πάσα κατεύθυνση.

Αυτή τη φορά, οι… ειδικοί της επικοινωνίας ξεπέρασαν μάλιστα τον εαυτό τους και σκόρπισαν άφθονο γέλιο σε κάθε υγιώς σκεπτόμενο πολίτη, καθώς επιστράτευσαν την πρακτική της… ανώνυμης επιστολής, προκειμένου να πείσουν για την εγκυρότητα των έωλων ισχυρισμών τους!

Προφανώς πίστεψαν ότι επιχειρώντας να προκαλέσουν εμφύλιο πόλεμο μεταξύ των εργαζομένων και της διοίκησης της Ομοσπονδίας θα εξυπηρετήσουν το σχέδιό τους.

Οι θιγόμενοι από τα άθλια ψεύδη και τη συστηματική επιχείρηση λάσπης και παραπληροφόρησης της κοινωνίας και των φιλάθλων, που ξεπέρασαν πλέον κάθε όριο προσβολής και παραβίασης των προσωπικών τους δεδομένων, είναι αποφασισμένοι να διαφυλάξουν τα δικαιώματά τους και δηλώνουν την πρόθεσή τους να προσφύγουν με μηνύσεις και αγωγές κατά παντός υπευθύνου».

ΠΗΓΗ: flogasport.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Πρόγραμμα ενίσχυσης των επιχειρήσεων εστίασης

efthia

Βίβιαν Αργύρη: Απέχω από την Κοινωφελή…

efthia

Επιστολή Επιμελητηρίου Φθιώτιδας σε Χατζηδάκη, Κικίλια για τα self test

efthia
Φόρτωση....

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο