Οι Μπαντούνας-Σούκουλης νικητές στο χωμάτινο ράλι Φθιώτιδας

share on:

Ο Γιάννης Μπαντούνας και ο συνοδηγός του Κωνσταντίνος Σούκουλης (Mitsubishi EvoV/VI / C2/A8) εξασφάλισαν τη νίκη του χωμάτινου Ράλι Φθιώτιδας 2018, κι έτσι -μετά τη νίκη τους στο Ολυμπιακό Ράλι- πέτυχαν το 2/2 στο φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλι Χώματος.

Το πλήρωμα κινήθηκε συντηρητικά στην τελευταία Ειδική του αγώνα, στο δεύτερο πέρασμα από τη Δίβρη – στο οποίο τον ταχύτερο χρόνο σημείωσε και πάλι ο Ιορδάνης Σερδερίδης με τον Frederic Miclotte και το Skoda Fabia R5. Ήταν τρία δευτερόλεπτα ταχύτεροι από τους Θέμη Χαλκιά και Λεωνίδα Μαχαίρα (Mitsubishi EvoΧ / C2/Ν4), όμως οι τελευταίοι εξασφάλισαν τη δεύτερη θέση της γενικής με διαφορά 10 δευτερολέπτων από τον Σερδερίδη.

Την πρώτη εξάδα έκλεισαν οι Γιώργος Κεχαγιάς-Βασίλης Μπασιούκας (Mitsubishi EvoΙΧ / C2/R4), Γιώργος Φιλιππίδης-«Huffy» (Mitsubishi EvoIX / C2/N4) και ο ταχύτατος Γιάννης Αναγνωστάκος, που κατέκτησε με την πλοήγηση του Χρήστου Μπακλωρή στο Citroen C2 GT της C5 τη νίκη στην κατηγορία F2!

Εξίσου εντυπωσιακοί, κερδίζοντας ταχύτερα αυτοκίνητα, ήταν και οι νικητές της C6, Θεόδωρος Τσάκαλος και Δημήτρης Φαρακλιώτης (Toyota Yaris C6/A5) – που τερμάτισαν 8οι γενικής.

Στο μεταξύ, πριν από την τελευταία Ειδική του αγώνα εγκατέλειψαν, με μηχανικά προβλήματα, οι Γιώργος Ξενοκώστας-Λάζαρος Σκουλαριώτης (Mitsubishi EvoΙΙΙ / C2/Α8) και Γιώργος Ρήγας-Γιάννης Γεωργιάδης (Ford Escort RS2000 / C3/E11), ενώ μέσα στην Ειδική ένα αντίστοιχο πρόβλημα σταμάτησε τους Σπύρο Πετρίδη-Απόστολο Πάλλα (Toyota Corolla 1.6 TE71 / C3/E11).

Η ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ

ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΕΠΑΘΛΩΝ

Μετά την ολοκλήρωση και του σημερινού χωμάτινου αγώνα για λογαριασμό του ράλι Φθιώτιδας, ακολούθησαν στο χώρο του «Vento Cafe» οι απονομές των επάθλων στους νικητές του Κυριακάτικου αγώνα, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας Δημήτρη Κυρίτση, των Αντιδημάρχων Βίβιαν Αργύρη και Στέλιου Καραγιάννη, του προέδρου του ΕΒΕ Φθιώτιδας Θανάση Κυρίτση, του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία Γιώργου Ποντίκα, των χορηγών, του προέδρου της ΟΜΑΕ Δημήτρη Μιχελακάκη και βέβαια του διοικητικού συμβουλίου της ΑΛΑΛ που διοργάνωσε τον αγώνα.

Δείτε στη συνέχεια χαρακτηριστικές φωτό από τις βραβεύσεις των νικητών:

Αφήστε μια απάντηση