Οι πιο δημοφιλείς τρόποι κατάθεσης στο διαδικτυακό στοίχημα

share on:

Ένα από τα πολλά πλεονεκτήματα που προσφέρουν στον παίκτη οι διαδικτυακές στοιχηματικές εταιρίες, είναι η πληθώρα επιλογών που υπάρχουν όσον αφορά τις μεθόδους συναλλαγών.

Η δυνατότητα κατάθεσης χρημάτων γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια, είναι πιθανότατα ένα από τους πιο βασικούς λόγους επιλογής εταιρίας για την πλειοψηφία των παικτών. Υπάρχουν πολλοί και διάφοροι μέθοδοι που προσφέρονται, με αποτέλεσμα αρκετές φορές να δημιουργείται σύγχυση. Πόσο μάλλον μετά και την επιβολή των Capital Controls το καλοκαίρι του 2015.

Γνωρίζοντας λοιπόν πως βάσει της Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας και για την αντιμετώπιση του ξεπλύματος χρημάτων, ο παίκτης είναι υποχρεωμένος να κάνει τις αναλήψεις του με την ίδια μέθοδο που έχει κάνει νωρίτερα κατάθεση, πάμε να δούμε παρακάτω τους πιο δημοφιλείς τρόπους κατάθεσης (https://www.foxbet.gr/methodi-pliromon-stichimatikon-eterion), προκειμένου να αποφευχθούν τυχών έξτρα χρεώσεις που επιβάλλονται σε κάποιες μορφές συναλλαγών.

Paysafe: Πρόκειται για την πιο «διάσημη» προπληρωμένη κάρτα και τον πιο διαδεδομένο τρόπο κατάθεσης μεταξύ των παικτών. Είναι διαθέσιμη σε χιλιάδες σημεία πώλησης, ενώ αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους δεν παίζουν μεγάλα ποσά και αποφεύγουν τις ιντερνετικές συναλλαγές. Η ανάληψη κερδών γίνεται είτε μέσω Paysafe wallet, είτε μέσω τραπεζικής μεταφοράς.

Neteller: Είναι διαθέσιμη σχεδόν σε όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδας. Διαθέτει υψηλά όρια και οι συναλλαγές είναι άμεσες, ενώ με την κάρτα Net+ Mastercard υπάρχει η δυνατότητα ανάληψης χρημάτων από οποιοδήποτε ATM.

Skrill: Ένα από τα πιο γνωστά ηλεκτρονικά πορτοφόλια στον κόσμο του στοιχήματος. Διαθέτει επίσης υψηλά όρια, χαμηλότερα ωστόσο από εκείνα της Neteller, ενώ με την κάρτα Skrill Mastercard υπάρχει η δυνατότητα ανάληψης χρημάτων από όλα τα ATM.

Τραπεζικές κάρτες: Πρόκειται για τον πιο ασφαλή και παραδοσιακό τρόπο κατάθεσης. Αρκετά δημοφιλής πριν τα Capital Controls, ωστόσο μετά την επιβολή τους προέκυψαν πολλοί περιορισμοί στις συναλλαγές, που σταδιακά ξεπεράστηκαν. Τα επίπεδα ασφάλειας πάντως, παραμένουν υψηλά.

Moneysafe: Πρόκειται για μια επαναφορτιζόμενη προπληρωμένη κάρτα Mastercard, η οποία κέρδισε τον κόσμο όταν η Paysafe αποχώρησε προσωρινά από την Ελλάδα λόγω των Capital Controls. Υπάρχει η δυνατότητα ανάληψης από οποιοδήποτε ATM, ενώ λειτουργεί και ως e-wallet, ωστόσο δεν είναι διαθέσιμη σε όλες τις εταιρίες. Σημειώνεται παράλληλα, πως σε κάθε κατάθεση υπάρχει και μια μικρή οικονομική επιβάρυνση.

VIVA Payments: Είναι επίσης ένας 100% ασφαλής τρόπος συναλλαγών, αφού έχει αδειοδοτηθεί από την Τράπεζα της Ελλάδας. Όπως και στην περίπτωση της Moneysafe, απέκτησε κοινό όταν η Paysafe αποχώρησε από τη χώρα μας λόγω των Capital Controls. Ιδιαίτερα θετικό το γεγονός πως διαθέτει πέντε τρόπους… φόρτισης συνολικά, μεταξύ των οποίων και με μετρητά από καταστήματα.

Αφήστε μια απάντηση