Οι συμβασιούχοι του Δήμου Λαμιέων και ο ρόλος τους στην τοπική κοινωνία

share on:

Ανακοίνωση εξέδωσαν σήμερα το πρωί οι συμβασιούχοι του Δήμου Λαμιέων, με σκοπό να ενημερώσουν τους Δημότες της Λαμίας για την πραγματική κατάσταση που επικρατεί στον Δήμο και παράλληλα να βάλουν τέλος στην παραπληροφόρηση που προοωθείται από συγκεκριμένους κύκλους.

Ειδικότερα υπογραμμίζουν!

Αν και έξι  μήνες απλήρωτοι, αν και βρισκόμαστε εντός των ημερών ένα βήμα πρίν την απόλυση, αν και όλη η Ελλάδα βρίσκεται σε κλοιό απεργίας και καταλήψεων εμείς ακόμα και τώρα έμπρακτα βρισκόμαστε δίπλα στο πλευρό του πολίτη…

Κάποιοι βέβαια δεν θέλουνε να ακούγετε αυτό, κάποιους φαίνεται δεν τους συμφέρει…

Ηδη από τις πρώτες μέρες των κινητοποιήσεων και τις καταλήψεις των αμαξοστασίων με δεκάδες παραδείγματα φωνάζουμε πως  ήμασταν δίπλα στους συμπολίτες μας παρά τα όποια προβλήματα μας.. 3 jcb, 1 grader και 2 φορτηγά χρειάστηκε να επέμβουν σε δρόμους που οδηγούν σε κτηνοτροφικές μονάδες..

Λόγω  της έντονης βροχόπτωσης τα προβλήματα ήταν μεγάλα και εμείς δεν  είπαμε όχι..

Έκπληκτοι ακούσαμε στο δημοτικό συμβούλιο της περασμένης εβδομάδας  πως κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ…

Άμεσα και σχεδόν καθημερινή η κίνηση της υδροφόρας του δήμου για τις ανάγκες  του κυνοκομείου ..Ούτε αυτό να ακουστεί ..

Από την πρώτη στιγμή όλα τα οχήματα του «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» είναι καθημερινά σε κίνηση ,τα οχήματα της τεχνικής υπηρεσίας καθώς και λεωφορεία μεταφοράς προσωπικού ώστε οι εργαζόμενοι που έχουν προσληφθεί με κοινωφελή προγράμματα  του ΟΑΕΔ να μπορούν να μεταβούν στους χώρους που τους υποδεικνύει η υπηρεσία… Ναι μεν κατάληψη στο αμαξοστάσιο αλλά όλα τα προαναφερόμενα οχήματα κινούνται κανονικά… Ούτε αυτό φαίνεται να αναγνωρίζεται…

Οι λαικές αγορές καθαρίζονται καθημερινά τόσο με σάρωθρο όσο και με αποριμματοφόρο..

Την Πέμπτη 22/06 και ώρα 20.00 ενημερωθήκαμε από την αστυνομία πως υπάρχει πρόβλημα στην περιοχή του νοσοκομείου..20.30 ήταν έτοιμο και αποριμματοφόρο του δήμου και συνοδοί συνάδελφοι συμβασιούχοι να επέμβουν..

Καταλήξαμε στις 23.30 να μάθουμε πως μας απαγορεύουν να βγάλουμε σε κίνηση το όχημα και ας τους είχαμε ενημερώσει πως υπάρχει εντολή και από τον εισαγγελέα και από την αστυνομία..

Εμείς δεν έχουμε κάποιο χαρτί μας απαντήσανε και ΕΝΤΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ να μην πάτε πουθενά..

Γρανάζια γραφειοκρατικά αναρωτηθήκαμε ή προσπάθεια φίμωσης της καλής μας διάθεσης για συνεργασία..

Παρασκευή 23/06  και Σάββατο 24/06 οι περιοχές των λαικών αγορών αστράφταν και το κέντρο της πόλης δεν θύμιζε σε τίποτα ημέρες απεργίας  εκτός από κάποιες περιπτώσεις π.χ.  οδός Βύρωνος που και εμείς με έκπληξη διαπιστώσαμε πως οι κάδοι ξεχειλίζουν . ..

Κυριακή 25/06 πάλι σε κλίμα άριστης συνεργασίας με την Αστυνομική Διεύθυνση ενημερωθήκαμε πως υπάρχουν κάποιες εκδηλώσεις στα Γαλανέικα…  Άμεση η επέμβαση πάλι των συναδέλφων ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ  με αποριμματοφόρο όχημα…

Παρά  τις όποιες προτροπές πως καθημερινά το αποριμματοφόρο ασφαλείας πέρα από  τις λαικές αγορές θα πρέπει καθημερινά να καθαρίζει το κέντρο της πόλης, ήταν και πάλι διαφορετική η προτασή μας..

Γιατί ΛΑΜΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ…

Δευτέρα 26/06 και αφού είπαμε πως καθημερινά θα γίνονται επεμβάσεις σε διαφορετικές συνοικίες, οδός Κύπρου, οδός  Βασιλικών, οδός Σμύρνης και άλλα κομμάτια της νότιας Λαμίας …

Στο πρόγραμμα  είναι για σήμερα το βόρειο κομμάτι της πόλης γιατί ξαναλέμε πως ΛΑΜΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ …

 Μέχρι το μεσημέρι θα φανούν οι προσπάθειες τόσο στην οδό Λαρίσης, στην οδό Παπασιοπούλου και μέχρι την περιοχή του Νοσοκομείου…

Σε όλη την Λαμία  υπάρχουν καταστήματα  επισιτισμού είπαμε από την αρχή και είμαστε σταθεροί στις απόψεις μας για το καλό του συνόλου των συμπολιτών μας…

Ζητήσαμε να δωθούν προτεραιότητες και σε γηροκομεία  και σε ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς που μπορεί ακόμα να λειτουργούν….

Η ΛΑΜΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 3 ΠΛΑΤΕΙΕΣ ξαναλέμε..

Κι έπεται συνέχεια και σε άλλες περιοχές της πόλης..

Αυτά για να μάθει έστω και με αυτό τον τρόπο ο Δήμαρχος πως υπάρχει συνεργασία τόσο με τους μόνιμους υπαλλήλους όσο και με άλλες υπηρεσίες..

Η ιστορία μας έχει διδάξει πως δήμαρχοι, βουλευτές και υπουργοί είθιστε να περιτριγυρίζονται από «ΑΥΛΙΚΟΥΣ»..

Αν θέλει να βρει ανθρώπους που υπονομεύουν το έργο  του ας μην κοιτάει εμάς που είμαστε απέναντι… Ας ρίξει μια καλύτερη ματιά γύρω του.. Δίπλα του… Ο χρόνος θα μας δικαιώσει  ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ… Να είστε σίγουροι…

Εξάλλου για να σας δώσουμε κι ένα άλλο παράδειγμα σας αναφέρουμε πως δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του κ. Σταυρογιάννη δραστηριοποιείται στον χώρο των λαικών αγορών..

Είναι πολύ εύκολο για τον δήμαρχο με ένα μόνο τηλέφωνο να μάθει όλη την αλήθεια για το πόσο συνεργάσιμοι είμαστε τόσο στον καθαρισμό των λαικών αγορών πριν αλλά και μετά την λήξη  τους…

Πρόσφατο δημοσίευμα έδειχνε τον υπεράνθρωπο αγώνα ΜΟΝΙΜΩΝ υπαλλήλων του δήμου μας… Πράγμα που εμείς δεν αμφισβητήσαμε ποτέ.. Αναρωτηθείτε όμως λίγο… Ποιός ήταν αυτός που έδωσε τις πληροφορίες κι επισήμανε την λέξη ΜΟΝΙΜΟΙ… Γιατί καταλαβαίνετε πως είναι λίγο δύσκολο τόσο για τον κάθε δημοσιογράφο όσο και  για τα περισσότερα ΜΜΕ να γνωρίζουν την σχέση εργασίας του κάθε εργαζομένου που βρισκόταν στην συγκεκριμένη επιχείρηση.. Περίτεχνα κάποιοι δηλώσαν αυτά που θέλανε να ακουστούν.. .

Γιατί στο παρελθόν ή ακόμα και τώρα δεν έδωσε ο ίδιος πληροφοριοδότης ντοκουμέντα για το τι κάνουν οι ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ συνάδελφοι..

Δεν θα μπούμε σε αυτή την λογική..

ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ…

Απλά αναρωτηθείτε ποιοι είναι αυτοί που προσπαθούν να μας εκθέσουν στα μάτια των συμπολιτών μας..

Ποιοί είναι αυτοί που προσπαθούν να υπονομεύσουν  τον δίκαιο αγώνα μας…

Αφήστε μια απάντηση