Οι 6 άξονες του προγράμματος για τη «Στερεά… Υπεροχής»

share on:

Tις προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού «Στερεά… Υπεροχής!» παρουσίασε χθες στην κατάμεστη αίθουσα του κινηματογράφου «Γαλαξίας», στη Λαμία, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Δημήτρης Αναγνωστάκης.

Παράλληλα ο κ. Αναγνωστάκης παρουσίασε τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους της Π.Ε. Φθιώτιδας, σε μια συγκέντρωση που κρίθηκε κάτι παράπανω από ικανοποιητική από τα στελέχη του Συνδυασμού.

Τον υποψήφιο Περιφερειάρχη προλόγισαν ο καθηγητής Γιάννης Πανούσης, ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης και η υπουργός προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη.

Στη συνέχεια ο κ. Αναγνωστάκης, με καθαρό λόγο, ανέπτυξε το Σχέδιο της παράταξης για την Στερεά, το οποίο διαρθρώνεται σε 6 άξονες:

Κοινωνική Πολιτική – Απασχόληση

Παραγωγική Ανασυγκρότηση

Τεχνικές & Κοινωνικές υποδομές

Ανάδειξη της Ταυτότητας της Στερεάς

Ολοκληρωμένος Σχεδιασμός, Χωρικές Παρεμβάσεις (ΟΧΕ)

Διακυβέρνηση & Αποκέντρωση

Στο τέλος της ομιλίας του ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Στερεά… Υπεροχής» παρουσίασε τους υποψήφιους στην Π.Ε. Φθιώτιδας:

Αγγελακόπουλος Αποστόλης

Αλαμπάνου Δέσποινα

Γιαννέλου Ηλιάνα

Γώγος Γιώργος

Ζάρα-Σαμαρά Κατερίνα

Καραμήτσου Αθανασία

Καραντζούνη-Μπήτου Πηνελόπη

Καρβούνη Δήμητρα

Κοντογιάννης Ιάσονας

Κυριόπουλος Δημήτρης

Λάμπου Σπύρος

Λεκάκη Ελένη

Μαστρογιάννης Βασίλης

Μπακόλας Βασίλης

Ντάνος Γρηγόρης

Παπακωνσταντίνου Παναγιώτα

Πετρόπουλος Χρήστος

Ράπτης Χρήστος

Σκούρας Γιώργος

***  Στη χθεσινή συγκέντρωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων οι βουλευτές Αποστόλης Καραναστάσης, Δημήτρης Βέττας, Θανάσης Μιχελής, Γιάννης Σαρακιώτης, Ηλίας Κωστοπαναγιώτου, Νίκος Θηβαίος, Γιώργος Ακριότης, Τάσος Πρατσώλης, Πάνος Σκουρολιάκος, Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης, ο Αντιδήμαρχος Λαμιέων Γιώργος Λάμπρου, ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Λαμιέων Θανάσης Κλειτσάκης, ο Δήμαρχος Σκύρου Μίλτος Χατζηγιαννάκης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων Παναγιώτης Στασινός, ο πρώην Δήμαρχος Λαμιέων Γιώργος Ντελής, ο πρόεδρος του ΕΒΕ Φθιώτιδας Θανάσης Κυρίτσης, εκπρόσωποι φορέων της περιοχής και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Αφήστε μια απάντηση