Αυτοδιοίκηση

Ολοκληρώθηκε το Φεστιβάλ Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Δομοκού

Στην αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων Δήμου Δομοκού, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Φεστιβάλ Εκπαιδευτικής Ρομποτικής FIRST® LEGO® League Expo.

Ο Δήμαρχος Δομοκού Μπάμπης Λιόλιος, απεύθυνε χαιρετισμό και συνεχάρη τόσο τα παιδιά για την συμμετοχή τους όσο και τους γονείς που τα ωθούν σε τόσο δημιουργικές, ενδιαφέρουσες και πρωτοποριακές δραστηριότητες.

Επιπλέον, επισήμανε ότι το ταλέντο της νέας γενιάς ξεπερνά κάθε προσδοκία και μας γεμίζει ελπίδα και αισιοδοξία για μια γενιά που καινοτομεί και δημιουργεί.

Συνολικά 50 παιδιά, ηλικίας 6 έως 10 ετών, από τα Κ.Δ.Α.Π. Δομοκού, Ομβριακής, Νέου Μοναστηρίου και από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Φαρσάλων Ευρωεκπαιδευτική παρουσίασαν τις ρομποτικές κατασκευές τους και πειραματίστηκαν με καινοτόμους τρόπους δημιουργίας και επικοινωνίας της τέχνης. Το φετινό Φεστιβάλ, με τίτλο “Masterpiece”, εστίασε στις προκλήσεις που σχετίζονται με τον χώρο της τέχνης και του πολιτισμού.

Την σημερινή εποχή, η σύνδεση μεταξύ τέχνης, πολιτισμού και τεχνολογίας είναι ζωτικής σημασίας, για την επιτυχημένη ανάπτυξη και πρόοδο των σύγχρονων κοινωνιών.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Δομοκού Γιώργος Λελεντζής, Χρήστος Πετρόπουλος, Ανδρέας Λαϊνάς, Μπάμπης Βασιλόπουλος, Νίκος Καλημέρης και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Δομοκού  Κώστας Παπιώτης, οι οποίοι μαζί με τον Δήμαρχο Δομοκού απένειμαν στους συμμετέχοντες αναμνηστικά μετάλλια.

Σχετικές αναρτήσεις

Μέχρι τις 11.30 οι Λαϊκές στη Λαμία λόγω καύσωνα

efthia

Δημοτική Αρχή Λαμιέων: Απόλυτη προτεραιότητά μας τα παιδιά

efthia

Κλιματιζόμενοι χώροι του Δήμου Στυλίδας, για το Σαββατοκύριακο

efthia
Φόρτωση....