Ολοκληρώνονται το Σαββατοκύριακο οι εκδηλώσεις στην Υπάτη

share on:

Με επιτυχία συνεχίζεται το Φεστιβάλ Πολιτισμού «Υπάτη 2019» που διοργανώνει ο Εκπολιτιστικός – Επιμορφωτικός Σύλλογος Υπαταίων «Οι Αινιάνες».

Αύριο Σάββατο 17/8, ώρα 21:30, στην Κεντρική Πλατεία της Υπάτης θα πραγματοποιηθεί Λαϊκό γλέντι με τους: Χρήστο Αλεξιά (μπουζούκι – τραγούδι), Κωνσταντίνα Δημητρίου (τραγούδι), Ηλία Ράμμο (κιθάρα) και Θοδωρής Ράμμο (Ντραμς).

Το Φεστιβάλ «Υπάτη 2019» ολοκληρώνεται την Κυριακή 18/8, ώρα 21:30, στην Κεντρική Πλατεία της Υπάτης όπου θα πραγματοποιηθεί η μουσικοχορευτική παράσταση «Σεργιάνι στην Παράδοση»Χοροί και τραγούδια της Ελλάδας με τις χορευτικές ομάδες των Αινιάνων.

Το Αυγουστιάτικο Φεστιβάλ Πολιτισμού «ΥΠΑΤΗ» μετρά πλέον των 40 χρόνων συνεχούς παρουσίας στο πολιτιστικό γίγνεσθαι όχι μόνο της Υπάτης αλλά και της Φθιώτιδας.

Αποτελεί ένα μοναδικό Φεστιβάλ-Θεσμό, αποτέλεσμα των πολύχρονων προσπαθειών του Συλλόγου μας για να κρατήσει ζωντανή τη παράδοση, το πολιτισμό, προσπαθώντας να διατηρήσει τον πήχη της ποιότητας των πολιτιστικών δρώμενων της περιοχής ψηλά, παρά τις αντίξοες κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες, σε πείσμα των εποχών που προστάζουν άλλες μορφές διασκέδασης και επιμόρφωσης.

Ο Σύλλογος «Οι Αινιάνες» αποδεικνύει πως μέσω του πραγματικού εθελοντισμού, της δημιουργικότητας και της αγάπης για τον τόπο μας μπορούμε συλλογικά να καταφέρουμε να φτάσουμε πολύ πιο μακριά … ακόμα πιο ψηλά.

Αφήστε μια απάντηση