Ολυμπιακός: Μόνο με ξένους διαιτητές, τα ματς με ΠΑΟ

share on:

Επίσημη θέση για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, πήρε η ΚΑΕ Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι», που αποχώρησαν από τον αγώνα διαμαρτυρόμενοι για τη διαιτησία, τονίζουν ότι από τούδε και στο εξής δεν πρόκειται να συμμετάσχουν σε αγώνα εναντίον του «τριφυλλιού» εφόσον δεν σφυρίζουν ξένοι διεθνείς διαιτητές, ενώ ξεκαθαρίζουν ότι δεν θα επιτραπεί ξανά η είσοδος του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο ΣΕΦ.

Παράλληλα, καλούν τις αρμόδιες αρχές να ελέγξουν τους λόγους για τους οποίους στοιχηματικά έπεσε η απόδοση για νίκη του Παναθηναϊκού μόλις έγιναν γνωστά τα ονόματα των διαιτητών Αναστόπουλου, Μάνου και Παναγιώτου, για τους οποίους σημειώνεται ότι είναι μη αποδεκτοί πλέον σε αγώνες των «ερυθρόλευκων».

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Κατόπιν των γεγονότων που διαδραματίστηκαν στο πλαίσιο του χθεσινού (13/02) αγώνα, η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός γνωστοποιεί τα ακόλουθα:

• Δηλώνουμε ότι, από εδώ και στο εξής, η ομάδα μας δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε οιονδήποτε αγώνα των εγχώριων διοργανώσεων εναντίον του Παναθηναϊκού, χωρίς την παρουσία αποκλειστικά ξένων διεθνών διαιτητών.

• Δηλώνουμε ότι, από εδώ και στο εξής, η ομάδα μας δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε οιονδήποτε αγώνα των εγχώριων διοργανώσεων εναντίον έτερων αντιπάλων και στον οποίο είτε θα έχει οριστεί είτε θα έχει κληρωθεί οιοσδήποτε από τους διαιτητές του χθεσινού αγώνα κ.κ. Αναστόπουλο, Μάνο και Παναγιώτου.

• Καλούμε τις αρμόδιες Αρχές να διερευνήσουν ενδελεχώς τα αίτια «κατάρρευσης» της στοιχηματικής απόδοσης που προβλεπόταν σε περίπτωση νίκης του Παναθηναϊκού κατά τον χθεσινό αγώνα και η οποία επήλθε, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ακριβώς μετά την ανακοίνωση των ορισθέντων διαιτητών από την Κ.Ε.Δ.

• Δηλώνουμε ότι, από εδώ και στο εξής, δεν θα επιτραπεί η είσοδος του Δ. Γιαννακόπουλου στο Σ.Ε.Φ., με οιαδήποτε ιδιότητα και εάν ο τελευταίος επιχειρήσει να προσέλθει.

Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός ΣΦΠ».

Αφήστε μια απάντηση