Για καθαρή κλοπή μιλάει ο ΠΑΣ Λαμία σήμερα στην Τούμπα όπου ο ανεκδιήγητος Σιδηρόπουλος, σε συνεργασία με τον α’ βοηθό Νικολακάκη από το Λασίθι και τον Αρτινό Κουτσιαύτη, ο οποίος ορίστηκε VARίστας και το Σάββατο και σήμερα(!!!) από τον Άγγλο… παραθεριστή, γιατί φαίνεται είναι … υπάκουος, ακύρωσαν γκολ των φιλοξενουμένων στις καθυστερήσεις, κλέβοντας ουσιαστικά έναν υπερπολύτιμο πόντο από την ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου, που παρά το συνεχές κυνήγημα από την τραγική ομάδα διαιτησίας του Κλάτενμπεργκ, στάθηκε στα ίσια απέναντι στον ΠΑΟΚ, πολέμησε για ένα θετικό αποτέλεσμα, όμως οι παραπάνω είχαν διαφορετική άποψη!
Μάλιστα είναι τόσο μεγάλη η οργή στο στρατόπεδο της Λαμίας, που αναγκάστηκε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ να ζητήσει ξένους διαιτητές στο εξής για την ομάδα του, ώστε να την προστατέψει από τους φετινούς… αχρείους της Α’ Εθνικής! Μη ξεχνάμε φυσικά τις αποχωρήσεις των διαιτητών που έγινα φέτος αφήνοντας σαφείς αιχμές για τα έργα και τις ημέρες Κλάτενμπεργκ.
Ο αγώνας
Ο ΠΑΣ Λαμία ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στην πρώτη καλή της στιγμή στο ματς, στο 7′: Ύστερα από ωραίο ξεδίπλωμα αντεπίθεσης, ο Νούνιες βρήκε τον Αραμπούλι, με τον τελευταίο να πλασάρει ψύχραιμα απέναντι από τον Πασχαλάκη.
Οι γηπεδούχοι είχαν σε συντριπτικό ποσοστό την κατοχή της μπάλας, ωστόσο δεν μπορούσαν να διασπάσει την πολύ καλά οργανωμένη άμυνα της Λαμίας.
Με μακρινά σουτ απειλούσαν στα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου οι δύο ομάδες. Πρώτη σημαντική στιγμή εκείνη του 58′, όταν ο Αουγκούστο έπιασε την κεφαλιά μεταξύ πέναλτι και μικρής περιοχής, με τον Γκαραβέλη να μπλοκάρει.
Η είσοδος του Μπίσεσβαρ στο 63′ έδωσε άμεσα επιθετική πνοή στον ΠΑΟΚ. Άλλωστε, ο Ολλανδός χαφ ήταν μέσα στη φάση του 2-1 στο 64′, όταν έστρωσε στον Κούρτιτς. Το σουτ του Σλοβένου άσου κόντραρε σε πρώτο χρόνο στον Τζανετόπουλο, ωστόσο το πλασέ που έπιασε σε δεύτερο, κατέληξε στα δίχτυα.
Κίτρινες: Ζίβκοβιτς 7′, Μιχαηλίδης 9′, Τσιγγάρας 97′ – Αραμπούλι 45’+, Νούνιες 55′, Γκέντσογλου 59′, Προβυδάκης 69′, Μπεχαράνο 84′ Ταϊρόν 90′. Τσούκαλος 94′
ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Λύρατζης, Σίντκλεϊ, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Τσιγγάρας, Κούρτιτς (82’ Σβαμπ), Ζίβκοβιτς, Μουργκ (62’ Μπίσεσβαρ), Αουγκούστο (75’ Σφιντέρσκι), Άκπομ (82’ Εσίτι).
ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκαραβέλης, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μπεχαράνο (86′ Τσούκαλος), Ελευθεριάδης (79’ Μανουσάκης), Γκέντσογλου (70’ Τζανδάρης), Νούνιες (70’ Ταϊρόν), Αραμπούλι, Ρόμανιτς.
*** Στον πάγκο της Λαμίας ήταν ακόμη οι: Σαράνοβ, Σκόνδρας, Βύντρα, Γκόλεμιτς, Μαζουλουξής.
Μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία, Πανουργιάς Παπαϊωάννου προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση: “Πόσο πιο πολύ θα ξεφτιλίσετε το ελληνικό ποδόσφαιρο, ελληνική διαιτησία;
Σιδηρόπουλε είσαι απαράδεκτος, παραποιείτε φάσεις με το VAR…
Κύριε Κλάτενμπεργκ φέρτε ξένους διαιτητές για να δούμε λίγο πραγματικό ποδόσφαιρο…
Το θέμα για εμάς δεν έκλεισε εδώ σήμερα… τώρα ανοίγει!“
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ