Ορκίστηκαν σήμερα στο ΚΕΥΠ Λαμίας οι νεοσύλλεκτοι της Ε’ ΕΣΣΟ 2017

share on:

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο ΚΕΥΠ Λαμίας η τελετή ορκωμοσίας των 582 νεοσυλλέκτων οπλιτών της  Ε΄ ΕΣΣΟ 2017, παρουσία του μητροπολίτη Φθιώτιδας κ. Νικολάου.

Την ημερήσια διαταγή εκφώνησε ο διοικητής του ΚΕΥΠ  ταξίαρχος Βασίλης Μπέλλος, ενώ χαιρετισμό εκ μέρους του ΓΕΣ απηύθυνε ο δ/ντής του Σ.Υ.Π., υποστράτηγος, Τάσος Τσιάλτας.

Στην τελετή παραβρέθηκαν οι βουλευτές Γιάννης Σαρακιώτης και Χρήστος Σταϊκούρας, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Κώστας Μπακογιάννης, ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Θύμιος Καρα’ί’σκος, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας Κώστας Αποστολόπουλος, ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης, ο εντεταλμένος Δημ. Σύμβουλος Θανάσης Κλειτσάκης, οι Δημ. Σύμβουλοι Δημήτρης Κυρίτσης και Θανάσης Μπούκας, ο ΓΕΠΑΔ Στερεάς Ελλάδας, υποστράτηγος, Νίκος Γεωργακόπουλος, ο Αστυνομικός Υποδ/ντής Φθιώτιδας Δημήτρης Φούρλας, ο Περιφερειακός Διοικητής Πυροσβεστικών υπηρεσιών Στερεάς Αρχιπύραρχος Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο διοικητής της ΠΥ Λαμίας Στέλιος Γεωργούσης, ο διοικητής της ΠΥ ΒΙΠΕ Λαμίας Ανδρέας Μωράτης, εκπρόσωπος του Λιμενάρχη Στυλίδας, Αξιωματικοί του στρατού, εκπρόσωποι κομμάτων, φορέων, έφεδροι, συγγενείς και φίλοι των νεοσυλλέκτων.

Αφήστε μια απάντηση