Ορκίστηκαν σήμερα στο ΚΕΥΠ Λαμίας οι νεοσύλλεκτοι της Δ’ ΕΣΣΟ 2017

share on:

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο ΚΕΥΠ Λαμίας η τελετή ορκωμοσίας των  νεοσυλλέκτων οπλιτών της  Δ΄ ΕΣΣΟ 2017, παρουσία του μητροπολίτη Φθιώτιδας κ. Νικολάου.

Την ημερήσια διαταγή εκφώνησε ο διοικητής του ΚΕΥΠ     ταξίαρχος Βασίλης Μπέλλος, ενώ χαιρετισμό εκ μέρους του ΓΕΣ απηύθυνε ο δ/ντής του Σ.Υ.Π., υποστράτηγος,Τάσος Τσιάλτας.

Στην τελετή παραβρέθηκαν ο Περιφερειακός Σύμβουλος Φθιώτιδας Γιάννης Περλεπές, ο Αντιδήμαρχος Λαμιέων Δημήτρης Κυρίτσης, εκπρόσωπος του βουλευτή Φθιώτιδας Χρήστου Σταϊκούρα, η τ. βουλευτής Ελένη Μακρή-Θεοδώρου, ο ΓΕΠΑΔ Στερεάς Ελλάδας, υποστράτηγος, Νίκος Γεωργακόπουλος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Φθιώτιδας Αστέριος Μαντζιώκας, ο Λιμενάρχης Στυλίδας, πλωτάρχης,  Στέφανος Καλαμίδας, ο Διοικητής της 695 ΑΒΠ Αυλακίου, συνταγματάρχης,  Δημήτρης Νικολάου, ο Διοικητής της 63 Μ.Ε., συνταγματάρχης, Δημήτρης Γουργιώτης, εκπρόσωποι κομμάτων, φορέων, αξιωματικοί, έφεδροι, συγγενείς και φίλοι των νεοσυλλέκτων.

Μετά την τελετή στους ορκισθέντες δόθηκε 4ήμερη άδεια ενώ με την επιστροφή τους θα πληροφορηθούν τη μονάδα στην οποία θα μετατεθούν.

Αφήστε μια απάντηση