Ορκίστηκαν στο ΚΕΥΠ Λαμίας οι νεοσύλλεκτοι της Α’ ΕΣΣΟ 2018

Παρουσία του Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ. Νικολάου, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής στο ΚΕΥΠ Λαμίας η τελετή ορκωμοσίας των νεοσυλλέκτων οπλιτών της  Α΄ ΕΣΣΟ 2018, που είναι η τελευταία που γίνεται με αυτό τον χαρακτήρα.

Όπως έγινε γνωστό οι νεοσύλλεκτοι από την επόμενη ΕΣΣΟ θα παρουσιάζονται στις κατά τόπους μονάδες και όχι στα κέντρα, όπου πλέον θα εκπαιδεύονται οι οπλίτες που θα μετέχουν στην ΕΛΔΥΚ.

Την ημερήσια διαταγή διάβασε ο Διοικητής του ΚΕΥΠ Ταξίαρχος Βασίλης Μπέλλος, ενώ χαιρετισμό εκ μέρους του ΓΕΣ απηύθυνε ο Διευθυντής Σώματος Υλικού Πολέμου Υποστράτηγος Τάσος Τσιάλτας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές Φθιώτιδας Απόστολος Καραναστάσης, Θανάσης Μιχελής, Γιάννης Σαρακιώτης, εκπρόσωπος του βουλευτή Χρήστου Σταϊκούρα, ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Θύμιος Καραΐσκος, η Περιφερειακή Σύμβουλος Δέσποινα Αλαμπάνου, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων Ζάχος Χαλβαντζής, ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Ζαγκανάς, ο εντεταλμένος Δημ. Σύμβουλος Θανάσης Κλειτσάκης,  ο Αντιπρόεδρος του Νοσοκομείου Λαμίας Ανδρέας Κολοκυθάς, ο νέος ΓΕΠΑΔ Στερεάς Ελλάδος υποστράτηγος Μιλτιάδης Πουρσανίδης, ο Αστυνομικός Υ/Διευθυντής Φθιώτιδας Γιώργος Τσαμαδιάς, ο Λιμενάρχης Στυλίδας Πλωτάρχης Στέφανος Καλαμίδας, ο Υποδιοικητής της Π.Υ. Λαμίας επιπυραγός Λάμπρος Καλοπήτας, εκπρόσωπος της ΠΔΠΥ Στερεάς, η τ. Βουλευτής Ελένη Μακρή,  ο Διοικητή της Νατοϊκής Βάσης του  Επίγειου Σταθμού Δορυφορικών Επικοινωνιών  (ΕΣΔΕ) Αταλάντης, επισμηναγός Θόδωρος Γουργουλής,  αξιωματικοί άλλων μονάδων, εκπρόσωποι κομμάτων και φορέων, έφεδροι καθώς και πολλοί συγγενείς και φίλοι των νεοσυλλέκτων οπλιτών.

Δηλώσεις Μιχελή, Σαρακιώτη για ΚΕΥΠ, Πανεπιστήμιο, ΤΕΙ

Στο περιθώριο της σημερινής εκδήλωσης που έγινε στο ΚΕΥΠ Λαμίας, οι βουλευτές Θανάσης Μιχελής και Γιάννης Σαρακιώτης μίλησαν για το μέλλον του Κέντρου καθώς και για το τι περιμένουμε στην περιοχή μας αναφορικά με την τριτοβάθμια εκπαίδευση και τα όσα λέγονται τόσο για το Πανεπιστήμιο, όσο και για το ΤΕΙ Λαμίας.

Δείτε τα σχετικά βίντεο που ακολουθούν:

Αφήστε μια απάντηση