Ορκίστηκε απόψε το Δημοτικό Συμβούλιο Καμένων Βούρλων

share on:

Πραγματοποιήθηκε απόψε στην παραλία Καμένων Βούρλων η τελετή της ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Καμένων Βούρλων, το οποίο προέκυψε από την πρόσφατη εκλογική αναμέτρηση.

Με τη σημερινή εκδήλωση άνοιξε ο κύκλος των ορκωμοσιών των νέων Δημοτικών Συμβουλίων στη Φθιώτιδα. Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες τελετές. Αύριο το μεσημέρι (11.00) έχουμε την ορκωμοσία στο Δομοκό, ενώ την Κυριακή στις 11.οο θα γίνει η σχετική τελετή στην Αταλάντη για τον Δήμο Λοκρών.

Η αποψινή εκδήλωση στα Καμένα Βούρλα έχει και τη συμβολική της έννοια αφού είναι ο μόνος Δήμος στο Νομό που είχαμε επανεκλογή του Δημάρχου Γιάννη Συκιώτη. Ο ίδιος στην ομιλία του ζήτησε τη συστράτευση όλων των παρατάξεων, για να γίνουν όλα αυτά που χρειάζεται ο Δήμος και τα οποία δεν στάθηκε δυνατόν να γίνουν την προηγούμενη 4ετία.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η βουλευτής Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώτα Πούλου, ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας και νέος δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καρα’ί’σκος, ο νέος δήμαρχος Μακρακώμης Γιώργος Χαντζής, ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας Θανάσης Καρακάντζας, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Ηλίας Κυρμανίδης, Ηλίας Σανίδας, ο Δημοτικός Σύμβουλος Λαμιέων Δημήτρης Αργυρίου, ο Δημοτικός Σύμβουλος Μακρακώμης Πάνος Κοντογεώργος, ο ΓΕΠΑΔ Στερεάς Γιώργος Κανέλλος, οι Αστυνομικοί υποδιευθυντές Φθιώτιδας Γιάννης Νικοπολίδης και Βασίλης Ριζάκος.

Αφήστε μια απάντηση