Ορκίστηκε ο νέος Δήμαρχος Δομοκού Μπάμπης Λιόλιος

share on:

Σειρά σήμερα το μεσημέρι, για την ορκωμοσία, πήρε το νέο Δημοτικό Συμβούλιο Δομοκού. Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου Δομοκού ο νέος Δήμαρχος Μπάμπης Λιόλιος και οι νεοεκλεγέντες δημοτικοί σύμβουλοι έδωσαν τον Αυτοδιοικητικό θρησκευτικό όρκο, με εξαίρεση τους δύο της Λαϊκής Συσπείρωσης που έδωσαν τον πολιτικό ορκό ενώπιον του νέου Δημάρχου.

Στην σύντομη ομιλία του ο κ. Λιόλιος ευχαρίστησε για μία ακόμη φορά τους Δημότες που τον τίμησαν και μίλησε για μια κοινή προσπάθεια  από όλους για να διορθωθούν τα λάθη του παρελθόντος ώστε ο Δήμος να ξεκινήσει μια ανοδική Αναπτυξιακή πορεία.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Δημήτρη Τζιαχρήστα, εκφράζοντας  τα θερμά του συλλυπητήρια για τον πρόσφατο χαμό της μητέρας του (η κηδεία της έγινε σήμερα λίγο μετά την ορκωμοσία).

Στην τελετή παραβρέθηκαν οι βουλευτές Θανάσης Χειμάρας και Γιάννης Σαρακιώτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Θύμιος Καρα’ί’σκος, ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας Θανάσης Καρακάντζας, ο νέος Περιφερειακός Σύμβουλος Ηλίας Κυρμανίδης, ο νέος Δήμαρχος Μακρακώμης Γιώργος Χαντζής, ο Δημοτικός Σύμβουλος Μακρακώμης Πάνος Κοντογεώργος, οι πρώην Δήμαρχοι Δομοκού Δημήτρης Τσόγκας και Στέλιος Σύρος, ο καθηγητής Πανεπιστημίου Γιώργος Σούλιος και πλήθος κόσμου.

***  Μετά το τέλος της τελετής ο κ. Λιόλιος παρέθεσε γεύμα στα συγγενικά του πρόσωπα και στους επισήμους, στη γνωστή ταβέρνα «Εσύ ότι πεις» του Κώστα Τρούμπουλου στην κεντρική πλατεία Δομοκού.

Αφήστε μια απάντηση