Ορκίστηκε σήμερα και το Δημοτικό Συμβούλιο Μακρακώμης

share on:

Με την ορκωμοσία του καινούργιου Δημοτικού Συμβουλίου Μακρακώμης που έγινε σήμερα στο συνεδριακό κέντρο «Ακρίδα» στη Σπερχειάδα, ολοκληρώθηκε ο κύκλος των αυτοδιοικητικών τελετών, μετά τις πρόσφατες εκλογές και την ανάδειξη των νέων οργάνων της Αυτοδιοίκησης.

Η τελευταία λοιπόν τελετή σε επίπεδο Νομού, ξεκίνησε στην αίθουσα εκδηλώσεων όπου υπήρχε το αδιαχώρητο, με τον αγιασμό, από εκπρόσωπο της Μητρόπολης και ομάδα ιερέων από το χώρο της Δυτικής Φθιώτιδας.

Στη συνέχεια ο νέος Δήμαρχος Γιώργος Χαντζής έδωσε τον όρκο μαζί με τους Δημοτικούς Συμβούλους πλειοψηφίας και αντιπολίτευσης. Οι δύο σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης, Παναγιώτης Ράμμος και Φάνης Δημουλάς, έδωσαν ενώπιον του Δημάρχου τον πολιτικό όρκο.

Στη συνέχεια απηύθυνε χαιρετισμό ο νέος Δήμαρχος της Δυτικής Φθιώτιδας ο Γιώργος Χαντζής, ο οποίος είναι ο πρώτος Δήμαρχος στο Νομό που ανακοίνωσε ήδη τους Αντιδημάρχους και τους εντεταλμένους Συμβούλους του!

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από όσα είπε:

 

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές Γιάννης Οικονόμου, Θέμης Χειμάρας, Γιάννης Σαρακιώτης, ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Ηλίας Κυρμανίδης, οι Αντιπεριφερειάρχες Κώστας Καραγιάννης, Θανάσης Καρακάντζας, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Κώστας Αποστολόπουλος και Νίκος Μπέτσιος,  οι Δήμαρχοι Λαμιέων Θύμιος Καρα’ί’σκος, Στυλίδας Βιργινία Στεργίου, Αμφίκλειας-Ελάτειας Αθανασία Στιβακτή, ο ΓΕΠΑΔ Στερεάς Γιώργος Κανέλλος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Φθιώτιδας Δημήτρης Φούρλας, ο διοικητής του ΑΤ Σπερχειάδας Γιώργος Σταθοκώστας, εκπρόσωπος του ΚΕΥΠ Λαμίας, της ΠΥ Μακρακώμης, εκπρόσωποι φορέων της Φθιώτιδας και πολυάριθμοι δημότες της ευρύτερης περιοχής.

Μετά το τέλος της τελετής προσφέρθηκε σε όλους τους παρευρισκόμενους πλούσιος μπουφές στον προαύλιο χώρο του Κέντρου.

Αφήστε μια απάντηση