Ούτε αύριο Τετάρτη θα λειτουργήσουν τα σχολεία στη Φθιώτιδα

share on:

Με αποφάσεις  του Δημάρχου Λαμιέων, μετά από συνεννόηση με τους  προϊσταμένους  της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας, αποφασίστηκε η διακοπή της λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας, που λειτουργούν στα όρια του Δήμου Λαμιέων, για  τη  Τετάρτη  17 Φεβρουαρίου 2021.

Η  διακοπή της  λειτουργίας των εν λόγω  σχολικών μονάδων  κρίθηκε επιβεβλημένη, λόγω του έντονου ψύχους, των χαμηλών θερμοκρασιών  και του παγετού που επικρατούν στο Δήμο, σε συνδυασμό με την  ανάγκη να μην υπάρξουν παρεκκλίσεις στην πιστή τήρηση των μέτρων υγειονομικής προστασίας covid-19.

Παράλληλα ο κ. Καραίσκος τονίζει, ότι με βάση τις ισχύουσες προβλέψεις για την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων, το σύνολο των σχολικών μονάδων θα λειτουργήσουν κανονικά από την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021 .

***  Το ίδιο θα ισχύσει και για τους υπόλοιπους Δήμους του Νομού, με εξαίρεση τους Δήμους Στυλίδας και Λοκρών όπου θα λειτουργήσουν μόνο οι Παιδικοί σταθμοί, εκτός των σταθμών Μαλεσίνας, Λάρυμνας, Μαρτίνου.

Αφήστε μια απάντηση