Ο αγώνας συνεχίζεται με… εντεταλμένη υπευθυνότητα!

share on:

Το προσωπικό στοίχημα που έχει βάλει, από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντά του, ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Λαμιέων Κώστας Κεπρινιώτης, να αναμορφώσει και να καλλωπίσει τα δημοτικά κοιμητήρια, καθημερινά παίρνει σάρκα και οστά, αφού η  προσπάθεια συνεχίζεται μεθοδικά, αθόρυβα και με απτά αποτελέσματα.

Μια προσπάθεια που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση, για κάποιους συναδέλφους του, που αρκούνται μετά από τόσους μήνες μόνο στα λόγια, στην ανευθυνότητα και στο… θεαθήναι.

Αυτές τις ημέρες τα συνεργεία του Δήμου υπό την καθοδήγηση του κ. Κερπινιώτη, ασχολήθηκαν με τα κοιμητήρια της Ροδίτσας και των Λουτρών Υπάτης, με εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Ο ίδιος μιλώντας κατά τη διάρκεια των… επεμβάσεων στα Λουτρά Υπάτης, δήλωσε:

«Ένας απέραντος σκουπιδότοπος το Νεκροταφείο και το δασάκι στα Λουτρά Υπάτης. Τα συνεργεία του Δήμου έδωσαν πραγματική μάχη για έξι ημέρες προκειμένου να ξεβρομίσει ο τόπος που ασυνείδητοι πολίτες είχαν μετατρέψει για πολλά χρόνια σε πρόχειρη χωματερή.
Η είσοδος του Κοιμητηρίου και το δασάκι το οποίο περιβάλλει τον ιερό χώρο, δε διέφεραν από ανεξέλεγκτο χώρο εναπόθεσης σκουπιδιών.
Τέσσερα φορτηγά μπάζα (38.840 kg) και τέσσερις κάδοι σκουπίδια πήραν το δρόμο τους για τον πραγματικό ΧΥΤΑ, αποκαλύπτοντας το όμορφο μέρος.
Συγχρόνως χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια και για τον καθαρισμό του Κοιμητηρίου. Τα χόρτα γέμισαν 20 μεγάλες σακούλες απορριμμάτων. Τα κλαδέματα, μαζί με το ξερό κυπαρίσσι που απομακρύνθηκε για την ασφάλεια των πολιτών, γέμισαν δύο φορτηγά (4.150 kg).
Πολλή η δουλειά, αλλά από το αποτέλεσμα ξεκουράστηκε η ψυχή και το σώμα μου…. Μπράβο στα παιδιά του Δήμου και είμαι βέβαιος ότι ο Πρόεδρος μαζί με τους κατοίκους δε θα ξανεπιτρέψουν σε κανέναν να βρομίσει την τελευταία κατοικία των ανθρώπων τους…»

Αφήστε μια απάντηση