Ο Ανδρέας Βασιλόγιαννης επιστρέφει στον ΠΑΣ Λαμία!

share on:

Στον ΠΑΣ Λαμία όλοι περίμεναν μια μεγάλη κίνηση από τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Πανουργιά Παπαϊωάννου, μετά το ξαφνικό διαζύγιο με τον Μάκη Χάβο, λίγες μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Α’  Εθνικής.

Και σήμερα η αίσθηση αυτή έγινε γεγονός, με την ανακοίνωση της απόκτησης του 28χρονου (21/2/1991) επιθετικού Ανδρέα Βασιλόγιαννη, ο οποίος επιστρέφει μετά από δύο χρόνια στη Λαμιώτικη ομάδα απ’ όπου είχε φύγει λόγω του αρρωστημένου καθεστώτους που υπήρχε, τότε, και όλοι το γνώριζαν, αλλά κανείς δεν τολμούσε να επέμβει και να κόψει τα καρκινώματα για να επιστρέψει η υγεία στη Λαμία.

Με την κίνηση αυτή ο ιδιοκτήτης της ομάδας θέλει να καταλαγιάσει τον θόρυβο που προέκυψε μετά την απομάκρυνση πολλών βασικών παικτών από το περσινό ρόστερ, αλλά και το διαζύγιο με τον Χάβο.

Παράλληλα με τον τρόπο του ουσιαστικά διέψευσε όλα όσα γράφονται και λέγονται για το ότι αποσύρεται από τη Λαμία κλπ.

Στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία 1964 ανακοινώνει την μεγάλη επιστροφή του Ανδρέα Βασιλόγιαννη στη Λαμία. Μια προσωπική επιλογή του Μεγαλομετόχου να εντάξει εκ νέου τον 28χρονο (21/2/1991) μέσο στην ομάδα για δύο χρόνια, κάνοντας ένα δώρο στους φιλάθλους, γνωρίζοντας την αξία του παίκτη και το πόσο αγαπητός είναι σ’ αυτούς.

Ο Βασιλόγιαννης αγωνιζόταν τα δύο προηγούμενα χρόνια στην Ουμρανίγεσλορ στην Τουρκία έχοντας συνολικά 66 συμμετοχές και 8 γκολ, ενώ στη Λαμία αγωνίστηκε στο παρελθόν δύο χρόνια, τις περιόδους 2014-2015 και 2016-2017 σημειώνοντας συνολικά 53 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας».

***  Παράλληλα η διοίκηση της ΠΑΕ ανανέωσε τη συνεργασία της με τον 30χρονο (7/8/1989) κεντρικό αμυντικό Ντανιέλ Αντέτζο. Ο Νιγηριανός θα συνεχίσει να φορά την γαλανόλευκη φανέλα, μετά την ιδιαίτερα πετυχημένη περσινή περίοδο και ήδη μετέχει κανονικά στην προετοιμασία της ομάδας.

Αφήστε μια απάντηση