Ο ΑΟ Λαμίας, στην Α1 Γυναικών βόλεϊ !

share on:

Μετά από ανακοίνωση της Ε.Ο.ΠΕ., η Λαμιώτικη ομάδα βόλεϊ Γυναικών του ΑΟ Λαμίας προβιβάζεται στην Α1 και θα αγωνιστεί την ερχόμενη περίοδο 2020-2021  στην ανώτερη κατηγορία της Ελλάδας.

Σε σχετική ανακοίνωση της διοίκησης του ΑΟΛ αναφέρονται τα ακόλουθα:

«Επιτέλους το όνειρο γίνεται πραγματικότητα και οι κόποι μας επιβραβεύτηκαν!

Η άνοδος της ομάδας μας στην Α1 κατηγορία γυναικών δικαιώνει τις επίμονες και επίπονες προσπάθειες των διοικήσεων του συλλόγου, του προπονητή και των συνεργατών του, που συνέβαλαν στην άνοδο της ομάδας στην κορυφαία κατηγορία.

Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε και να μην ευχαριστήσουμε όλους τους χορηγούς μας, τους φίλαθλους και φίλους του συλλόγου που στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια την ομάδα μας, τους εξωτερικούς συνεργάτες της ομάδας (καρδιολόγο, παθολόγο, ορθοπεδικό, φυσιοθεραπευτή, κ.α.) που στηρίζουν επικουρικά τον σύλλογο.

Τιμώντας και ενισχύοντας την εκπροσώπηση του αθλητισμού της Φθιώτιδας και της ευρύτερης Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, μέσα από το βόλεϊ, ας γίνει η άνοδος στην κορυφαία κατηγορία του γυναικείου πρωταθλήματος βόλεϊ το εφαλτήριο για την ενασχόληση των νέων και ιδιαίτερα των παιδιών με τον αθλητισμό!

Όλοι μας πλέον πρέπει να σταθούμε δίπλα στην ομάδας μας, τον σύλλογό μας, στην προσπάθεια να καθιερωθεί στον χώρο του γυναικείου βόλεϊ, και όλοι μαζί με «μαχητικότητα και αξιοπρέπεια» να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να πετύχουμε τους στόχους μας δηλαδή την παραμονή μας στην μεγάλη κατηγορία και να γίνει ο σύλλογός μας «κάτι περισσότερο από ένα Club Volley» ένας από τους σημαντικότερους αθλητικούς συλλόγους!

ΗΡΘΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ !»

Αφήστε μια απάντηση