Ύπαιθρος

Ο Αυγενάκης όρισε νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον ΟΠΕΚΕΠΕ

Με απόφαση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρη Αυγενάκη, ορίστηκαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.) του Οργανισμού Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.) – Ν.Π.Ι.Δ., ως εξής:

α) Τον Κυριάκο Μπαμπασίδη, Δικηγόρο, πτυχιούχο της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, καταγόμενο από την Κομοτηνή, ως Πρόεδρο.

β) Τον Ελευθέριο Ζερβό, Τραπεζικό, πτυχιούχο του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Κρήτης, κάτοχο μεταπτυχιακού διπλώματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Λευκωσίας Κύπρου, καταγόμενο από το Ηράκλειο, προσωρινά, ως Αντιπρόεδρο, .

γ) Τον Ιωάννη Κουρδή, Πολιτικό Μηχανικό, πτυχιούχο της Πολυτεχνικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, καταγόμενο από τη Λάρισα, προσωρινά, ως Αντιπρόεδρο.

δ) Τη Μελιτίνη Οικονομάκη,  Δικηγόρο, πτυχιούχο του Universita di Camerino, Camerino (Ιταλία), καταγόμενη από το Ηράκλειο, ως Γενική Διευθύντρια.

ε)  Τον Δημήτριο Καρατζά, υπάλληλο με βαθμό Α΄ του κλάδου ΠΕ Δημοσιονομικών, που υπηρετεί στη Διεύθυνση Προγραμματισμού και Δημοσιονομικών Στοιχείων του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών ως Διευθυντή, εκπρόσωπο του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή του, τον Κωνσταντίνο Μουτσώκο  του Χριστοφόρου, ιδιώτη Οικονομολόγο, εκπρόσωπο του ιδίου Υπουργείου.

στ) Την Ασπασία Αντωνοπούλου, Δημόσιο Υπάλληλο, εκπρόσωπο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, καταγόμενη από την Πελοπόννησο, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή της  τον Θωμά Θεοδώρου, Ελεύθερο Επαγγελματία, καταγόμενο από τη Φλώρινα, ως εκπρόσωπο του ιδίου Υπουργείου.

        ζ) Τον Ιωάννη Γλεντζάκη, Πρόεδρο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ρεθύμνης, εκπρόσωπο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, καταγόμενο από την Ασή Γωνιά Χανίων,  ως τακτικό μέλος,  με αναπληρωτή του τον Κωνσταντίνο Παπαβασιλείου, Οινοποιό – Αγρότη, καταγόμενο από το Πελοπόννησο, ως εκπρόσωπο του ιδίου Υπουργείου.

       η)  Τον Ευθύμιο Σπυρίδη, Γεωλόγο, Β΄ Αντιπρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΓΕΩΤ.Ε.Ε.), εκπρόσωπο του ΓΕΩΤ.Ε.Ε., ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή του τον Στέφανο Δελέπογλου, Κτηνίατρο, μέλος της Γενικής Συνέλευσης Αντιπροσώπων των κλάδων του ΓΕΩΤ.Ε.Ε., εκπρόσωπο του ιδίου Επιμελητηρίου.

       θ)  Την Ανδρονίκη Άννα Βασιλούλη,  εκπρόσωπο των εργαζομένων του Οργανισμού Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.),  ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή της τον Δημήτριο Ραπτόπουλο,  εκπρόσωπο των ιδίων εργαζομένων.

Αναπληρωτής του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου, όταν απουσιάζει ή  κωλύεται, ορίζεται ο  Ελευθέριος Ζερβός, προσωρινός Αντιπρόεδρος του Δ.Σ.

Η θητεία της Γενικής Διευθύντριας και των μελών του ανωτέρω Διοικητικού Συμβουλίου  είναι τριετής.

Οι θέσεις του Προέδρου και των Αντιπροέδρων του Διοικητικού Συμβουλίου πληρούνται προσωρινά μέχρι την ολοκλήρωση των διαδικασιών επιλογής και διορισμού Προέδρου και Αντιπροέδρων σύμφωνα με το ν. 5062/2023 και για χρονικό διάστημα που δεν επιτρέπεται να υπερβαίνει τους 6 μήνες.

Σχετικές αναρτήσεις

Ξεκίνησε η υποβολή των αιτήσεων ΟΣΔΕ

efthia

Ενημέρωση για την Πανώλη των Μικρών Μηρυκαστικών

efthia

Οι προϋποθέσεις και δεσμεύσεις για το πρόγραμμα Νέων Γεωργών

efthia
Φόρτωση....