Ο Γιάν. Σαρακιώτης στην Κατερίνα Παπανάτσιου για τη Φθιώτιδα

share on:

Συνάντηση με την Υφυπουργό Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου είχε, ο βουλευτής Φθιώτιδας Γιάννης Σαρακιώτης.

Στο πλαίσιο της σύσκεψης, που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο της πρώτης, συζητήθηκε μεταξύ άλλων και η πρόταση παραχώρησης των πρώην Ειρηνοδικείων στο Μώλο και στη Μακρακώμη στους οικείους δήμους Μώλου-Αγ. Κωνσταντίνου και Μακρακώμης αντίστοιχα για την κάλυψη αναγκών τους.

Η εν λόγω πρόταση εντάσσεται σε έναν ευρύτερο σχεδιασμό αξιοποίησης της ανεκμετάλλευτης δημόσιας περιουσίας στη Φθιώτιδα με γνώμονα το συμφέρον των πολιτών.

Έτσι, ο κ. Σαρακιώτης ευχαρίστησε την κα Παπανάτσιου για την ικανοποίηση του αιτήματος παραχώρησης των κτιρίων των πρώην Ειρηνοδικείων Σπερχειάδας και Αμφίκλειας με στόχο την κάλυψη αναγκών του οικείου δήμου και της Ελληνικής Αστυνομίας αντίστοιχα.

Τόσο η Υφυπουργός όσο και ο βουλευτής συμφώνησαν ότι είναι αναμφίβολα σημαντικό να μην επιτραπεί η πλήρης και συνεχιζόμενη εγκατάλειψη σημαντικότατων περιουσιακών στοιχείων του ελληνικού δημοσίου.

Κοινός τόπος της συζήτησης υπήρξε η επισήμανση ότι είναι πραγματικά λυπηρό να αφήνονται έρμαια στη φθορά του χρόνου υποδομές, για την κατασκευή των οποίων έχει πληρώσει εκατομμύρια ευρώ

Αφήστε μια απάντηση