Ο Δήμος Δομοκού έκοψε την βασιλόπιτά του

share on:

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν σήμερα, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, οι εργαζόμενοι, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Δομοκού παρουσία του Δημάρχου Δημήτρη Τζιαχρήστα και με την ευλογία των πατέρων Γιώργου Βούλγαρη και Νίκου Κουλουμπρούκα.

Ο Δήμαρχος  στο σύντομο χαιρετισμό του ευχήθηκε σε όλους καλή και δημιουργική χρονιά προσδοκώντας  το νέο έτος να φέρει μόνο χαρές και να είναι γεμάτο ελπίδα και αισιοδοξία.

Παράλληλα, ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους υπαλλήλους του Δήμου για την προσπάθεια που καταβάλλουν καθημερινά καθώς και τους αιρετούς  για την αξιοσημείωτη συνεισφορά τους. Ξεχωριστά αναφέρθηκε στους υπαλλήλους που εργάστηκαν στον εκχιονισμό του Δήμου Δομοκού τις τελευταίες οι οποίοι συνέβαλαν στη διευκόλυνση και την εξυπηρέτηση των δημοτών.

Παρόντες στην κοπή της πίτας, ήταν το σύνολο των εργαζομένων του Δήμου, οι Αντιδήμαρχοι, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, η πλειοψηφία των Δημοτικών Συμβούλων και Πρόεδροι-Εκπρόσωποι των Τοπικών Κοινοτήτων.

Αφήστε μια απάντηση