Ο Δήμος Καμένων Βούρλων είναι πλέον γεγονός

share on:

Με την δημοσίευση στο Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβέρνησης (ΦΕΚ 133Α /19-7-2018) «οι λέξεις Δήμος Μώλου-Αγίου Κωνσταντίνου» αντικαθίστανται από τις λέξεις «Δήμος Καμένων Βούρλων (ν.4555/2018, άρθρο 221 παρ. 4).

 Για την εξέλιξη αυτή, ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων πλέον Γιάννης Συκιώτης δήλωσε: «Ένα καθολικό, διαχρονικό αίτημα των δημοτών και της παρούσας Δημοτικής Αρχής, ικανοποιήθηκε. Οι προσπάθειες άρχισαν μετά την 1/1/2015 στις 11/1/2015 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Μια τριετής προσπάθεια με συχνές επαφές προς το αρμόδιο υπουργείο έληξαν  θετικά, παρόλη τη γραφειοκρατία.

Η πρόκληση μπροστά μας καταρχάς είναι να αναπτύξουμε την δυναμική του ονόματος και να κερδίσουμε το χαμένο έδαφος στην αναγνωρισιμότητα του Δήμου. Όπως είναι γνωστό η ονομασία είναι το σήμα κατατεθέν του τόπου και πρέπει να λειτουργεί συμπληρωματικά και προσθετικά με τις τουριστικές υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες και πρόκειται να αναπτυχθούν.

Για το πώς θα εκμεταλλευτούμε το γεγονός της μετονομασίας, εργαζόμαστε αλλά συνάμα είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις των συμπολιτών μας, τόσο ως ατόμων όσο και ως θεσμικών φορέων».

 

Αφήστε μια απάντηση