Ο Δήμος Λοκρών έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

share on:

Παρουσία του Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ. Νικολάου, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Λοκρών, στην Αταλάντη, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου και των τοπικών διαμερισμάτων.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Δήμαρχος Λοκρών Νίκος  Λιόλιος του επέδωσε τιμητική πλακέτα σε ένδειξη ευγνωμοσύνης και τόνισε χαρακτηριστικά:

            «Σήμερα, στην αυγή αυτού του χρόνου, ο Δήμος μας θέλει να τιμήσει τον Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Νικόλαο, δια την θεοφιλή Αρχιερατεία του, με την οποία Ποιμαίνει πάνω από δύο δεκαετίες τον λαό της Φθιώτιδος και συμπαραστέκεται , βοηθά, συνδράμει και ευρίσκεται κοντά σε κάθε άνθρωπο που έχει ανάγκη, αλλά συμπαρίσταται ενεργά και αληθινά  σε κάθε φορέα του τόπου μας.

            Σεβασμιώτατε, Σας ευχαριστούμε για την ενεργή συμμετοχή Σας στην κοινωνία της Φθιώτιδος και ιδιαιτέρως για την αγάπη που παρέχεται στον Δήμο μας και Σας ευχόμαστε,  να Σας χαρίζει ο Θεός έτη πολλά με υγεία και ευτυχία για να συνεχίσετε την Αρχιερατεία Σας».

          Την εκδήλωση πλαισίωσαν: η Παραδοσιακή χορωδία του Δήμου, η οποία με την καθοδήγηση του Διευθυντή της Ανδρέου Ιωακείμ, τραγούδησε παραδοσιακά  κάλαντα απ’ όλη την Ελλάδα,,  η Δημοτική Φιλαρμονική, η οποία παιάνισε τα κάλαντα και άλλα μουσικά κομμάτια και  μαθητές και μαθήτριες των σχολείων της Αταλάντης, οι οποίοι παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς.

Αξίζει να σημειώσουμε, ότι το φλουρί της αγιοβασιλόπιτας του Δήμου Λοκρών έτυχε στο κομμάτι του Μητροπολίτη.

            Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν  οι βουλευτές Φθιώτιδας Δημήτρης Βέττας,  Γιάννης Σαρακιώτης και Χρήστος Σταϊκούρας, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης, Υπεύθυνος πολιτικής Προστασίας του Νομού Θανάσης Καρακάντζας, ο Αρχιμανδρίτης π. Δημήτρης Ζελιαναίος και όλοι οι ιερείς του Δήμου,  ο Δήμαρχος Λοκρών Νίκος Λίολιος με σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο, οι Πρόεδροι των Τοπικών Διαμερισμάτων του Δήμου, υπάλληλοι, εκπρόσωποι κομμάτων, φορέων, της Αστυνομίας, του Λιμενικού και αρκετοί κάτοικοι.

Αφήστε μια απάντηση