Ο Δημος Λοκρών στην τελετή βράβευσης στο Ζάππειο Μέγαρο

share on:

Τα φωτεινά παραδείγματα των ελληνικών πόλεων που εμπνέουν με τις δράσεις τους και πρωτοπορούν στην ενίσχυση της βιώσιμης κινητικότητας στην πράξη, βραβεύτηκαν στο Ζάππειο Μέγαρο παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας  Κωστή Χατζηδάκη, καθώς και άλλων στελεχών της Περιφερειακής και Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Η τελετή βράβευσης των ελληνικών συμμετοχών στην ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 2019, πραγματοποιήθηκε σε κλίμα γιορτής και ενθουσιασμού αναδεικνύοντας τους βιώσιμους αστικούς Δήμους που με τις καινοτόμες ιδέες και τη δημιουργικότητά τους εξασφαλίζουν καλύτερη ποιότητα ζωής για τους πολίτες τους και αναδεικνύουν τη χώρα μας σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Ο Δήμος Λοκρών εκπροσωπήθηκε στη Τελετή Βράβευσης καθώς και στο εργαστήριο που προηγήθηκε από την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Μαρία Γιαννοπούλου, τον Αντιδήμαρχο Αταλάντης Νίκο Ανεστάκο, τον Πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού Μιχάλη Παπανικολάου και την Πρόεδρο Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαρία Τζανακάκη.

Θέμα του Εργαστηρίου ήταν η μετάβαση από τις επιτυχημένες δράσεις για την ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ σε μόνιμα μέτρα για την βιώσιμη κινητικότητα.

Η σημερινή Δημοτική Αρχή από την ανάληψη των καθηκόντων της δίνει έμφαση στην εξωστρέφεια και προβολή της περιοχής μας, καθώς επίσης και στην υιοθέτηση καλών πρακτικών που έχουν δοκιμαστεί με επιτυχία και αποδώσει σε άλλους Δήμους.

Ο Δήμος Λοκρών ανανεώνει το ραντεβού για τη φετινή Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας με θέμα «Πράσινη μετακίνηση χωρίς ρύπους για όλους».

Αφήστε μια απάντηση