Ο Δημ. Αναγνωστάκης παρουσίασε το ψηφοδέλτιο της Βοιωτίας

share on:

Στο συνεδριακό κέντρο «Χρ. Παλαιολόγος» στη Λιβαδειά, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Δημήτρης Αναγνωστάκης πραγματοποίησε χθες, μαζί με τους συνεργάτες του, ανοιχτή πολιτική εκδήλωση, παρουσιάζοντας τους βασικούς άξονες του Συνδυασμού «Στερεά… Υπεροχής!» και τους υποψήφιους της Περιφερειακής Ενότητας  Βοιωτίας.

Ανάμεσα τους η δικηγόρος Χριστίνα Σταμούλη, κόρη του αείμνηστου νομάρχη Γιάννη Σταμούλη  και ο Βασίλης Κόλλιας, αγρότης, μέλος της Κ.Ε της Δημοκρατικής Αριστεράς.

Πρόκειται για δύο νέες υποψηφιότητες του Συνδυασμού «Στερεά… Υπεροχής», που αποδέχθηκαν την πρόταση της συμμετοχής και θα δώσουν τη μάχη των περιφερειακών εκλογών.

Σε αυτή τη μεγάλη συγκέντρωση, με την παρουσία πολλών νέων ανθρώπων, ο Δημήτρης Αναγνωστάκης μεταξύ άλλων τόνισε:

 «…Στη μεταμνημονιακή εποχή, ξεδιπλώνουμε ένα ΣΧΕΔΙΟ κοινωνικής συνοχής, ΣΧΕΔΙΟ  για την Χωρική, Οικονομική, Περιβαλλοντική Ανταγωνιστικότητα της Στερεάς. Το σχέδιο αυτό για τη Βοιωτία περιλαμβάνει την εκπόνηση Αναπτυξιακού Προγράμματος για την Κωπαΐδα και δημιουργία νέου Οργανισμού Κωπαΐδας, συνέχιση των εργασιών του ΑΣΩΠΟΥ, εφαρμογή Αναπτυξιακού Προγράμματος για τον Παρνασσό, αντιπλημμυρικά έργα, ενίσχυση της Κοινωνικής Οικονομίας και  Επιχειρηματικότητας, δράσεις για το περιβάλλον στον Κορινθιακό, ανάδειξη του Πολιτισμού και των Θρησκευτικών Μνημείων. Το σχέδιο μας, θα προκύψει με διαδικασίες ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ, γύρω από το οποίο θα συσπειρωθούν οι νεώτερες γενιές. Αποτελεί μια νέα  συμφωνία των Πολιτών με την Αυτοδιοίκηση και την Πολιτική και θα καθιστά την περιφέρειά μας, περιφέρεια Υπεροχής μέσα στην Ελλάδα και την Ευρώπη των Περιφερειών…»

Στο τέλος της ομιλίας του ο υποψήφιος Περιφερειάρχης παρουσίασε τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους  της Βοιωτίας, που είναι :

ΓΚΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ  :  Πολιτικός Μηχανικός

ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΡΕΑΣ :  Yπάλληλος  Δ.Ο.Υ.  Λιβαδειάς

ΖΑΝΝΙΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ  :  Οικονομολόγος

ΚΑΠΛΑΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ :  πρ. Υπάλληλος Ο.Α. & Υπουργείου Μεταφορών

ΚΑΡΥΔΗ – ΠΥΡΟΥΝΑΚΗ ΑΝΝΑ :  Εκπαιδευτικός – Νηπιαγωγός

ΚΑΤΣΙΦΗ-ΖΩΤΑ ΒΕΝΕΤΙΑ :  Εκπ/κός . Διδάκτορας Κοινωνικής-Πολιτισμικής Ιστορίας

ΚΟΛΛΙΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ :   Αγρότης. Μέλος της ΚΕ ΔΗΜΑΡ.

ΜΕΛΙΣΣΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ : Πολ. Μηχανικός Τ.Ε., Προϊστ.  Τεχν. Έργων Δήμου Λεβαδέων

ΜΠΡΟΥΓΙΑΝΝΑΚΗ ΛΙΤΣΑ :  Ελεύθερος Επαγγελματίας

ΝΤΑΜΚΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ :  Γιατρός,  Επιμελήτρια Α΄ Κέντρου Υγείας Διστόμου

ΝΤΑΝΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ :  πρ. Εκπαιδευτικός

ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΧΑΡΑ :  Μηχανικός Περιβάλλοντος

ΠΕΛΩΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ : Εκπαιδευτικός – πρ. Δήμαρχος Θεσπιέων

ΣΤΑΜΟΥΛΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ : Δικηγόρος.

ΤΣΙΤΣΙΡΙΓΚΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ : Οικονομολόγος.

Αφήστε μια απάντηση