Ο Ευρυτανικός Λαμίας με 5άρα στην κορυφή του ομίλου Δυτ. Φθιώτιδας

share on:

Αλλαγές είχαμε στην κορυφή των δύο από τους τρεις ομίλους του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας Φθιώτιδας, μετά τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής.

Στη Λοκρίδα τα Καμένα Βούρλα νίκησαν τη Σκάρφεια και σε συνδυασμό με το ρεπό της Αρκίτσας, αύξησαν τη διαφορά στην κορυφή στους 4β., έχοντας πλέον πίσω τους το Ρεγκίνι. Στον όμιλο αυτό σημειώθηκε το σκορ της αγωνιστικής από το Καλαπόδι που συνέτριψε την Μενδενίτσα με 7-2.

Στη Δυτική Φθιώτιδα ο Μεξιατικός νίκησε στο ντέρμπι κορυφής την πρωτοπόρο Ροδωνιά και την γκρέμισε από την 1η θέση, όπου πλέον… εγκαταστάθηκε ο Ευρυτανικός Λαμίας που ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Γαρδικίου. Στη δεύτερη θέση πλέον βρίσκεται ο Μεξιατικός, 1β. πίσω από τους Ευρυτάνες και 1β. μπροστά από τη Ροδωνιά. Εδώ ακολουθούν άλλα δύο ντέρμπι κορυφής που θα κρίνουν πολλά. Πρώτα το ματς Ροδωνιάς-Ευρυτανικού και ακολουθεί το ντέρμπι Ευρυτανικού-Μεξιατικού.

Τέλος στην Ανατολική Φθιώτιδα, το Βαθύκοιλο που είχε το προβάδισμα, έκανε το ρεπό του και από σήμερα απέκτησε συγκάτοικο στην κορυφή, που είναι η ομάδα των Εχιναίων. Τους δύο πρωτοπόρους ακολουθεί ο Ολυμπιακός Λαμίας που πέρασε νικηφόρα από τη Γλύφα. Να σημειώσουμε ότι ακολουθεί μια πολύ κρίσιμη βαθμολογικά αναμέτρηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό Λαμίας και το Βαθύκοιλο.

Στα 13 ματς του διημέρου σημειώθηκαν 60 (39-21) τέρματα με κυριαρχία των γηπεδούχων που επικράτησαν 10 φορές, έναντι τριών των φιλοξενουμένων, με την ισοπαλία να απουσιάζει!

Να δούμε όλα τα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής και τις νέες βαθμολογίες των ομίλων:

1ος όμιλος

ΚΑΛΑΠΟΔΙ-ΑΕΤΟΣ ΜΕΝΔΕΝΙΤΣΑΣ…7-2

ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ–ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ…3-0

ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ-ΣΚΑΡΦΕΙΑ…1-0

ΑΓΡΟΤΗΣ ΤΡΑΓΑΝΑΣ-ΚΟΜΝΗΝΟΣ…4-1

ΡΕΓΚΙΝΙ-ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΛΟΚΡΙΔΑΣ…3-0 χα

 

2ος όμιλος

ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣ ΠΕΤΡΩΤΟΥ – ΔΟΞΑ ΖΗΛΕΥΤΟΥ…0-4

ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ –ΘΥΕΛΛΑ ΡΟΔΩΝΙΑΣ…2-1

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΔΟΜΟΚΟΥ- ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΥΣ…3-2

ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ-ΓΑΡΔΙΚΙ…5-1

ΟΜΒΡΙΑΚΗ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΛ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΥΣ…2-3

 

3ος όμιλος

ΓΛΥΦΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ…1-3

ΦΡΑΝΤΖΗ-ΠΑΟ ΑΝΘΗΛΗΣ…5-2

ΠΕΛΑΣΓΙΑΚΟΣ –ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥ…2-1

ΔΙΒΡΗ –ΘΥΕΛΛΑ ΜΕΓ. ΒΡΥΣΗΣ…4-1

ΕΧΙΝΑΙΟΙ-ΜΑΛΙΑΚΟΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ…3-0 χα

 

***  Ρεπό έκαναν οι ομάδες: Αρκίτσα, Τσούκα, Βαθύκοιλο

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

 

Αφήστε μια απάντηση