Ο Μητροπολίτης κ. Συμεών κοντά στις ευπαθείς ομάδες

share on:

 Το έργο της αγάπης και της στήριξη των αδυνάτων της Μητρόπολης Φθιώτιδας,  όπως είναι γνωστό, δεν γνωρίζει ούτε αργίες ούτε διακοπές ούτε ειδικές καταστάσεις.

          Τόσο στην περίοδο της καραντίνας, στην περίοδο του «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ», με προσωπική φροντίδα του Μητροπολίτη κ. Συμεών, γεύτηκαν την αγάπη και την στήριξη της Μητρόπολης και ένιωσαν ότι η Εκκλησία είναι το σπίτι τους.

          Το ίδιο και το καλοκαίρι, όπου η Μητρόπολη φρόντισε μετά από 23 χρόνια, να μην κλείσουν όλα τα συσσίτια, παρά το γεγονός της ύπαρξης αντικειμενικών δυσκολιών, λόγω της μετακίνησης κατά τους θερινούς μήνες τόσο των εθελοντών και των εθελοντριών, όσο πολλών εκ  των ωφελουμένων, εν τούτοις χωρίς θορύβους και τυμπανοκρουσίες, ο Ποιμενάρχης μας, με λεπτότητα και διάκριση φρόντισε να εξυπηρετηθούν και να λειτουργήσουν κανονικά τα προγράμματα στήριξης των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού, τόσο με τον παραδοσιακό τρόπο των συσσιτίων, όσο και με άλλους εναλλακτικούς τρόπους.

          Παραμονή της Παναγίας, το πρόγραμμα στήριξης συνεχίστηκε με διανομή χρηματικών και υλικών βοηθημάτων από τον ίδιο τον Μητροπολίτη και τους συνεργάτες του, στο Ενοριακό Πνευματικό Κέντρο του Μητροπολιτικού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας.

Αφήστε μια απάντηση