Ο νέος διοικητής του ΚΕΥΠ Λαμίας στον Μητροπολίτη

share on:

Τον Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ. Συμεών επισκέφθηκε σήμερα ο νέος διοικητής του ΚΕΥΠ Λαμίας Γιάννης Ανδριώτης, με την ευκαιρία ανάληψης των καθηκόντων του.

         Το νέο Διοικητή συνόδευε ο απερχόμενος Διοικητής του ΚΕΥΠ Αρίστος Περρής,  ο οποίος αποχαιρέτησε τον κ. Συμεών και τον ευχαρίστησε για την ουσιαστική συνεργασία.

          Ο ποιμενάρχης σε ένδειξιν τιμής και ευγνωμοσύνης προς τον απερχόμενο Διοικητή ΚΕΥΠ Ταξίαρχο Αρίστο Περρή του επέδωσε το χρυσό μετάλλιο των Φθιωτών Αγίων της Μητρόπολης συνοδευόμενο από πατρικές ευχές για τα νέα του καθήκοντα, ως Υποδιευθυντής του Σώματος Υλικού Πολέμου του ΓΕΣ.

          Στο νέο ταξίαρχο και φρούραρχο Λαμίας κ. Ανδριώτη ο μητροπολίτης επέδωσε ως ευλογία την εικόνα του Αγίου Ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου, προστάτου του Ελληνικού Στρατού Ξηράς,  συνοδευόμενη από τις αρχιερατικές ευχές του για τα νέα του καθήκοντα και παράλληλα όχι μόνο να συνεχιστεί η ουσιαστική συνεργασία μεταξύ της Μητροπόπολης και του ΚΕΥΠ,  αλλά να διευρυνθεί προς όφελος των στρατευμένων νέων,  η οποία είναι δεδομένη,  όπως ανέφερε ο νέος διοικητής.

Αφήστε μια απάντηση