Ο παραλογισμός της πλατείας Ελευθερίας…

share on:

Το τελευταίο διάστημα η λογική πεζοδρόμηση πλατεία έχει ξεπεράσει κάθε μέτρο στην πόλη. Σωστά κύριε δήμαρχε η αναμόρφωση της πλατείας Πάρκου και καλά κάνατε που πεζοδρομήσατε το κομμάτι μπροστα απο την eurobank .

Ελπίζω μόνο ως δημοτική αρχή να έχετε ΗΔΗ ΣΚΕΦΤΕΙ τι πρωτοβουλίες θα πρέπει να γίνουν ώστε η ανακαινισμένη πλατεία Πάρκου να μην ειναι για τα παραβατικά στοιχεία και για συγκεκριμένη ομάδα η οποία κατασκηνώνει εκεί.

Φυσικά αν κατασκήνωνε κάποιος άλλος θα είχε πέσει όλη η αστυνομική διεύθυνση πάνω του. Bέβαια η εν λόγω ομάδα είναι απέξω από την πλατεία αναμένοντας να ανοίξει ο χώρος και να συνεχίσουν τη δική της συμπεριφορά απρόσκοπτα.

Τώρα έχουμε απαγόρευση της ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ των οχημάτων στην Πλατεία Ελευθερίας χωρίς να υπάρχει λογική αλλά αντιθέτως δημιουργεί πρόβλημα.

Φυσικά ουδείς ασχολείται ίσως γιατί το θεωρούν σωστό άσχετα αν από μέσα τους αγανακτούν που πρέπει να κάνεις τον γύρο της Λαμίας για να πας στο κέντρο.

Επίσης ο ξένος, αυτός ο λιγοστός κόσμος, που θα έρθει στη Λαμία, πως θα δει το κέντρο ή την πλατεία όπου υπάρχουν καφέ για να κάτσει;

Απο τη στιγμή που η διέλευση των οχημάτων είναι κλειστή πως γίνεται να παρκάρουν αυτοκίνητα στην ΣΚΛΗΒΑΝΙΩΤΟΥ;

Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ή ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΥΤΟ;;

Ας μου εξηγήσει κάποιος που αποσκοπεί αυτή η πρωτοβουλία εκτός από το να περνούν το δρόμο οι σερβιτόροι.

ΑΝΤΙ να ανακαινίσει την Πλατεία Ελευθερίας και την Πλατεία ΛΑΟΥ που είναι παρατημένη ξεκίνησε με ένα έργο στην Πάρκου που όμως δεν ήταν προτεραιότητα.

ΑΣ ΠΑΕΙ ΟΧΙ ΤΡΙΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ να πάρουν ΙΔΕΕΣ και επιτέλους ας ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ απο το τοπικιστικό ύπνο που έχουν πέσει όλοι τους.

ΠΟΛΙΤΗΣ

Αφήστε μια απάντηση