Ο ΠΑΣ Λαμία «σήκωσε» το κύπελλο της ανόδου

share on:

Μπορεί με… περιπετειώδη τρόπο να έγινε το απόγευμα της Κυριακής στο ΔΑΚΛ η τελευταία αναμέτρηση του ΠΑΣ Λαμία, σε επίπεδο Β’  Εθνικής, κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας, αλλά αυτό που ακολούθησε, έστω και υποβαθμισμένο κατά κάποιο τρόπο και μπροστά σε λίγους θεατές, αναλογικά με την τεράστια και ιστορική επιτυχία της ομάδας, ήταν συγκινητικό για όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα, που κατάφερε μαζί με τη διοίκηση, να ανεβάσει την ομάδα στην Α’  Εθνική!

Στο γήπεδο βρέθηκε το προεδρείο της Β’  Εθνικής, ο πρόεδρος Λεωνίδας Λεουτσάκος και ο αντιπρόεδρος Παναγιώτης Γιαννόπουλος, οι οποίοι έδωσαν τα μετάλλια στους ποδοσφαιριστές, προπονητές, παράγοντες καθώς και στο υπόλοιπο προσωπικό της ομάδας και στη συνέχεια ακολούθησε η απονομή του κυπέλλου της ανόδου το οποίο σήκωσαν οι αρχηγοί της ομάδας μαζί με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Πανουργιά Παπαϊωάννου, εν μέσω αποθέωσης από τον κόσμο που παρέμενε στις κερκίδες του ΔΑΚΛ.

Πλέον ιδιοκτήτης και διοικητικό συμβούλιο της Λαμίας καλούνται το συντομότερο δυνατόν να ξεκαθαρίσουν το θέμα του προπονητή, ώστε να ξεκινήσει ο προγραμματισμός για τη νέα περίοδο.

Πρώτη προτεραιότητα  είναι το ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ και η δήλωση της έδρας για τα πρώτα (τουλάχιστον) ματς του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες της efthia.gr  ο ΠΑΣ Λαμία θα χρησιμοποιήσει σαν έδρα γήπεδο στο λεκανοπέδιο, ενώ οι πρώτοι παίκτες που θα ανανεώσουν στον ΠΑΣ Λαμία, είναι οι Βασιλόγιαννης, Πίτκας, Αναστασιάδης, Όμο, Μπλάζιτς και Καραγιάννης.

Από κει και πέρα οι υπόλοιπες ανανεώσεις θα αποφασιστούν από το νέο τηοπονητή.

Θυμίζουμε ότι το πρωτάθλημα της Α’  Εθνικής ξεκινάει στις 19 Αυγούστου, οπότε η προετοιμασία για τη νέα περίοδο αναμένεται να ξεκινήσει τις πρώτες μέρες του Ιούλη

***  Κατά τη διάρκεια της γιορτής ανόδου τιμήθηκε ο… ενορχηστρωτής της προσπάθειας και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, από τον Σύνδεσμο Βετεράνων παικτών της ομάδας.

 

Αφήστε μια απάντηση