Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αμφιθέας έκοψε την πίτα του

share on:

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αμφιθέας Λαμίας παρουσία κατοίκων της περιοχής καθώς και φίλων του.

Την εκδήλωση μας τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές Αποστόλης Καραναστάσης, Γιάννης Σαρακιώτης και Χρήστος Σταϊκούρας, ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης, ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Θύμιος Καραϊσκος και ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Κυρίτσης,  οι Αντιδήμαρχοι Λαμιέων  Γιώργος Ζαγκανάς, Γιώργος Λάμπρου και Δημήτρης Τελώνης, ο Γεν. Γραμματέας του Δήμου Δήμος Καλαμπαλίκης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δημήτρης Κυρίτσης, Θανάσης Κλειτσάκης, Δημήτρης Κορέντζελος και Θανάσης Αργύρης.

Παραβρέθηκαν ακόμη ο υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων Θωμάς Στάικος, ο Τομεάρχης Μαγνησίας της ΝΔ, Δημήτρης Δρακάκης, ο Τ. Παπαποστόλου μέλος της ΝΔ και ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Μοσχοκαρυάς Σ. Σταυρόπουλος.
Η βασιλόπιτα του Συλλόγου είχε δυο φλουριά και φυσικά δύο δώρα.

Πρώτο δώρο (διανυκτέρευση) προσφορά του Αρχοντικού «Ζιάκας» στην Υπάτη και δεύτερο δώρο (τραπέζι 4 ατόμων) από το Κέντρο «Σιντριβάνι» στον Σιδ. Σταθμό Λιανοκλαδίου.

Μετά την κοπή της πίτας, ο Σύλλογος διοργάνωσε μικρή δεξίωση προς τιμήν όσων βρέθηκαν στην εκδήλωση.

Αφήστε μια απάντηση