Ο ΣΚΑΪ έδειξε την πόρτα της εξόδου στον Μπογδάνο

share on:

Ο σταθμός του Φαλήρου, έκανε γνωστό σήμερα πως δεν θα συνεχίσει την συνεργασία του με τον δημοσιογράφο και ενώ χθες είχε αναγκαστεί να ζητήσει συγγνώμη για τις κατηγορίες που εκστόμισε ο δημοσιογράφος ενάντια στο κυβερνών κόμμα και τον πρωθυπουργό της χώρας.

«Είναι ένα μήνα και μία βδομάδα ο Λουκάς Παπαδήμος στο νοσοκομείο, χτυπημένος από πρώην συντρόφους του Έλληνα πρωθυπουργού» είχε δηλώσει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος χάνει τον έλεγχο στον ΣΚΑΪ και ξεφεύγει στον αέρα, αλλά αυτή τη φορά ήταν τόσο ακραίος που ανάγκασε το ίδιο το κανάλι να ζητήσει συγγνώμη.

 

Διακοπή συνεργασίας

Μετά τα επαναλαμβανόμενα ατοπήματα (δημοσιογραφικά δεν τα λες γιατί μόνο δημοσιογραφία δεν ασκεί ο συγκεκριμένος) φαίνεται ότι οι διοικούντες του ΣΚΑΪ αποφάσισαν ότι παραπήγε η κατάσταση με τον συγκεκριμένο και αποφάσισαν να μην… ανανεώσουν τη συνεργασίας τους με μια ανακοίνωση 31 λέξεων:

«Ο ΣΚΑΪ ανακοινώνει ότι δεν θα συνεχίσει την συνεργασία του με τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Μπογδάνο για τη νέα τηλεοπτική περίοδο.

Ο ΣΚΑΪ ευχαριστεί τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο για τη μέχρι σήμερα συνεργασία».

Αφήστε μια απάντηση