Ο Σύλλογος Υπαλλήλων του Δήμου Λαμιέων καταγγέλει το Δημοτικό Συμβούλιο!

share on:

Από τον Σύλλογο Υπαλλήλων του Δήμου Λαμιέων εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση, με αφορμή την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της περασμένης Δευτέρας:

«Μετ’ εκπλήξεως  μέσω της ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ (ΑΔΑ:624ΜΩΛΚ-ΓΨΝ), την 29η Ιανουαρίου 2019 λάβαμε γνώση ότι την 28η Ιανουαρίου 2019 , ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:30 συνήλθε σε τακτική συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λαμιέων με θέμα «ΔΑΠΑΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ -ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΠΙΣΤΩΣΗΣ» , και έλαβε την υπ’ αριθμ. 22/2019 απόφαση , κατόπιν εισήγησης της Αντιδημάρχου κας Αργύρη Παρασκευής  περί διεξαγωγής εκδήλωσης για την ετήσια κοπή βασιλόπιτας με υποτιθέμενο  συνδιοργανωτή τον Σύλλογο Εργαζομένων Δήμου Λαμιέων. Το Δ.Σ του Συλλόγου μας όμως πέραν του ότι ουδέποτε ενημερώθηκε διά την άνω πρόθεση και εν συνεχεία απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου , ουδέποτε έλαβε τέτοια απόφαση, τουναντίον είχε ήδη λάβει     απόφαση την 28η Ιανουαρίου , σύμφωνα με το υπ’ αριθμ. 2/2019 πρακτικό, να πραγματοποιήσει εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας για τα μέλη του την 12η Φεβρουαρίου 2019.

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ στην πρόσκληση που έστειλε το γραφείο Δημάρχου προσωπικά σε κάθε εργαζόμενο του Δήμου δεν αναφέρεται ο Σύλλογός μας σαν συνδιοργανωτής παρά μόνο ο ΔΗΜΟΣ ΛΑΜΙΕΩΝ, ενώ η απόφαση του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΑΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΣΑΝ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ;

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ λοιπόν  εντόνως για ποιό λόγο ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΜΙΕΩΝ έλαβε τέτοια απόφαση ΕΡΗΜΗΝ του Δ.Σ του Συλλόγου μας. Για ποιό λόγο δεν είχαμε την τιμή να προσκληθούμε στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λαμιέων από τη στιγμή που μας ήθελαν συνδιοργανωτές της άνω εκδήλωσής τους;»

Αφήστε μια απάντηση